MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3368
EURO
35.0772
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'a yeniden Ersan piyangosu!

Çin'in Shandong Lunen takımına Ersan Gülüm transferi için gün doğdu. Çinliler, ocakta iyi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, teklifi beğenirse milli futbolcu için yeni bir sayfa açılacak.
07.10.2015 10:12
Bugün'ün haberine göre; Beşiktaş yönetimi, bu sezon yükselen performansıyla dikkat çeken Ersan Adem Gülüm için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

2010 yılından bu yana Beşiktaş'ta forma giyen başarılı stopere sezon başında Çin'in Shandong Lunen takımı talip olmuş, kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanmış olmasına karşın milli futbolcu sözleşme süresini az bulduğu için bu teklifi kabul etmemişti.

Sözleşme süresi kısaydı
Ocak ayında Çin'de lig bitiyor ve yeni sezon için hazırlıklar başlıyor. Çin takımının Türk menajerler aracılığıyla Beşiktaş'la yeniden temasa geçtiği, siyah beyazlı yönetimin de gelecek teklifi, niteliğine göre değerlendirme kararı aldığı bildirildi. Çinliler Ersan'a 2.5 milyon euro önermiş; ücret konusunda anlaşılmasına karşın başarılı oyuncu 4 yıllık sözleşme isteyince görüşmeler tıkanmıştı.

Ersan'ın Avustralya pasaportuna sahip olması da Çinliler’i cezbeden özelliklerden bir tanesi. FIFA kurallarına göre; Asya ülkelerinden herhangi birinin pasaportuna sahip olan futbolcu Çin'de yerli statüsünde oynayabiliyor.

Babası: "Teklif gelirse düşünürüz"
Başarılı futbolcunun babası İhsan Gülüm, Bugün’e yaptığı açıklamada, “Sezon başında gelen teklifte sözleşme süresi 4 yıl olsaydı Beşiktaş’ın çıkarı için bu teklifi kabul edecektik. Ama 2 yıl teklif ettiler. Ocak ayında ne olur bilmiyorum. Hem Beşiktaş hem de bizim çıkarlarımızı gözeten bir teklif gelirse düşünebiliriz” diye konuştu.

Bu sezon Lig’de Ersan:
Süre: 630 dakika
Başarılı ikili O.:  Yüzde 68.2    
Top kapma: 18
Uzaklaştırma: 23
Pas isabeti: Yüzde 78
Pas arası: 19 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0