MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ın hedefi üst sıralar!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde deplasmanda Tarsus Belediyesi’ni 81-64 yenerek bu sezon ilk galibiyetini alan Beşiktaş, hedefini üst sıralara tırmanmak olarak belirledi.
21.01.2013 15:10

Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, takıma yaptıkları 3 takviyeyle kadroyu toparladıklarını ve orta sıralar için mücadele edecek bir ekip oluşturduklarını söyledi.

Sözer,  yaptığı açıklamada, bu ay Armintie Price, Milka Bjelica ve Gülşah Akkaya olmak üzere 3 iyi transfer gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Şu anda ligde orta sıralar için mücadele edecek bir takım oluşturduk. Zamanı geldiğinde takviye yapacağımızı söylemiştik. İlk yarıda hiçbir şey yapmadık. İkinci yarı için takviyelerimizi yaptık” diye konuştu.

Ligde 4. sırada bulunan ve Kadınlar Avrupa Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi’ni yenerek ilk galibiyete imza attıklarına dikkati çeken Abdullah Sözer, ”Bu galibiyetle doğru transferler yaptığımızı ortaya koyduk. Ligde ilk dört sırada yer alan ve Avrupa Ligi’nde oynayan güçlü bir takımı yendik. Hedefimiz ligden düşmemekti. Beşiktaş’ı düşürmemek için şubeyi kapatmıştık. Son dakikada ’devam’ kararı aldık. Sezon başında transfer yapmamıştık. İlk yarıyı bu şekilde tamamladık, galibiyet alamadık. Ancak ikinci yarı için hazırlıklarımızı yaptık ve ilk galibiyetimize imza attık” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın durumunun ortada olduğunu kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, şunları söyledi: ”Kadın basketbol takımıyla devam etmemeyi düşünüyorduk. Ancak taraftarların, medyanın ve kamuoyunun baskısıyla devam etme kararı almıştık. Hem devam kararı aldık hem de ikinci yarıyla birlikte takviye gerçekleştirdik. Bu sayede biz de rahatladık. Taraftarlardan büyük baskı görüyorduk. Özellikle ben çok büyük bir baskı görüyordum. Takımı ’düşürmeyeceğiz’ diyorduk. Şimdi ligden düşmeyecek bir takım oluşturduk. Uzun vadeli planlarımız var. Daha önce söylediğimiz gibi Basketbol AŞ’yi kurmak istiyoruz. Bu şekilde kadın takımımız da daha iyi olacak.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0