MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3297
EURO
35.1889
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ın son gözdesi Andre Carrillo

Beşiktaş'ta rota Sporting'in 24 yaşındaki hücum oyuncusu Andre Carrillo.
26.12.2015 20:26
Ara transfer döneminde kadrosunu bir kaleci ve bir de stoper alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş, diğer yandan hücum bölgesini de zenginleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde transferde isabetli tercihler yapan Kartal'a bu kez rota Sporting'in 24 yaşındaki hücum oyuncusu Andre Carrillo'ya çevrildi.
 
Hücuma dönük olarak sağ, sol ve ortada oynayabilen Perulu yıldızın Portekiz ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2016'da sona eriyor ve henüz yenilemedi. Ülke basınına göre Carrillo'nun Sporting'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon sonunda Sporting ile sözleşmesi bitecek olan Andre Carrillo'yu kulübü de Ocak ayında iyi bir teklife satmaya sıcak bakıyor.

 Forvet bölgesinde oynayan 24 yaşındaki oyuncunun bu sezon toplam 1 golü ve 3 asisti bulunuyor.  Sevilla da devrede  BU arada Beşiktaş'ın bu transfer yarışında ciddi bir de rakibi bulunuyor. Portekiz basını, İspanyol temsilcisi Sevilla'nın genç yıldızın peşinde olduğunu iddia etti.
 
Portekiz basınına yansıyan haberde Beşiktaş'ın da Ocak ayı transfer listesinde olan Carrillo için, en hızlı davranan kulübün Sevilla olduğu belirtildi. Haberde Sevilla Kulübü'nün yetkililerinin Portekiz'de Carrillo'nun menajeri Elio Casareto ile bir görüşme gerçekleştirdiği de ifade edildi. 

KERiM FREi'IN ALTERNATiFi 

Beşiktaş, Kerim Frei'ın West Bromwich'e gitmesi halinde Carillo'yu gündemine alacak. Transfermarkt verilerine göre 12 milyon euro bonservisi bulunan yıldız, 2011'de geldiği Sporting formasıyla 162 maça çıkıp 16 gol, 39 asistle oynadı. Carrillo, 2011'den bu yana Peru formasını da terletiyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0