MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ın tadı kaçtı: 1-1

Spor Toto Süper lig'in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.
22.09.2015 09:42
Spor Toto Süper lig'in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi Beşiktaş taraftarı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü sonuna kadar doldurdu. Mücadele Fırat Aydınus'un düdüğü ile başladı.

Mücadelenin ilk 5 dakikasında Siyah-beyazlı ekip topa daha çok sahip oldu ve rakip kalede gol aradı.

Karşılaşmanın ilk şutu 9. dakikada Quaresma'dan geldi. Mario Gomez ile atağa çıkan Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin pasında topla buluşan portekizli yıldızın şutu dışarı çıktı.

16. dakikada sol kanatta topla buluşan Tosic yerde kaldı ve hakem faul kararı verdi. Topun başına geçen Sosa'nın ortasında Beşiktaşlılar tapa vuramadı ve Gençlerbirliği'nin kontratağı başladı. Çalımlarla rakip yarı sahasını geçemn El Kebir'İn pasında Stancu'nun ceza sahasından şutunu kaleci Tolga parmak uçlarıyla çıkarttı.

20. dakikada ise İrfan can Kahveci'nin pasında ceza sahasında topla buluşan EL Kebir'in şutu direğin hemen yanından dışarı çıktı.

Tosic kendi kalesine attı

23. dakikada köşe vuruşunu pasla kullanan Gençlerbirliği'nde sağ kanattan yapılan ortaya Tosic ters bir vuruş yaptı ve Gençlerbirliği 1-0 öne geçti.

İlk yarıda Gençlerbirliği, önde baskı yaparak Beşiktaş'ın rahat pas yapmasını ve ileriye çıkmasını engelleyerek durdurmayı başardı. Beşiktaş ise rakip kalede hiçbir varlık gösteremedi. Özellikle Olcay Şahan'ın yaptığı kritik pas hataları Beşiktaş kalesinde pozisyon olarak geri döndü ve ilk yarı 1-0 Gençlerbirliği'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Güneş'ten iki değişiklik birden

İlk yarıda sergilenen futboldan memnun kalmayan Şenol Güneş, İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği birden yaparak başladı. Olcay'ı ve Quaresma'yı oyundan alan Güneş, Necip ve Cenk Tosun'u oyuna dahil etti.

İkinci yarının ilk şutu oyuna ikinci yarıda dahil olan Cenk Tosun'dan geldi. Cenk'in ceza sahası dışından şutu kaleci Hopf'ta kaldı.

İkinci yarı gergin başladı ve Beşiktaş'ta Mario Gomez ile Necip sarı kart gördü. İkili mücadelede Ahmet Çalık'ın yerde kalması ve kalkmaması Cenk Tosun'u sinirlendirdi ve saha bir anda karıştı. Daha sonra Tolga Zengin ve diğer futbolcuların araya girmesiyle ortam sakinleşti.

62. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı ancak olmadı. Jose Sosa, sol çaprazdan frikiği kullandı. Top direğin az farkla üstünden auta gitti.

Üç bininci gol Gökhan Töre'den!

Beraberlik için ataklarını sıklaştıran Beşiktaş, aradığı golü 66. dakikada buldu. Necip'in pasında sağ kanatta topla buluşan Cenk Tosun'un ortasında ceza sahasına giren Gökhan Töre'nin kafa vuruşu ağlarla buluştu ve genç yıldız Sİyah-Beyazlılar'ın ligdeki üç bininci golünü attı.

Hopf'tan müthiş kurtarış

70. dakikada Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta Mario Gomez'in kafa vuruşunu kaleci Hopf parmaklarının ucuyla kornere çeldi ve mutlak bir golü önledi.

Kalan dakikalarda Siyah-Beyazlılar galibiyeti getirecek pozisyonları bulsa da gole çeviremedi ve Beşiktaş Avrupa dönüşü Ankara'da 2 puan kaybetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0