MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5976
EURO
34.8262
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta,Serdal Adalı'nın istifa resti

Beşiktaş'ta Futbolun Patronu Serdal Adalı, Bernd Schuster'e karşı çatlak sesleri yükselmesinden sonra istifa resti çekti...
24.11.2010 17:03

Serdal Adalı, destek verdiği Schuster aleyhine yönetim içerisinden yükselen çatlak sesler üzerine başkan Demirören'e istifa resti çekti

Sabah'ın haberine göre; Spor kamuoyunda Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'i hedef alan ağır eleştirilere, yönetim içerisinden bazı isimlerin destek vermesi, Alman hocanın arkasında duran Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı'yı çok sinirlendirdi. 

Adalı, bu tepkiler üzerine başkan Yıldırım Demirören'e, "Futbolla ilgili sıkıntısı olan varsa bunu kendi aramızda konuşalım. Gazete sütunlarında okumayalım" diyerek sert çıktı ve Demirören'e istifa resti çekti. 

Yönetim içerisinde Metin Keçeli'nin başını çektiği ve Ertunç Soğancıoğlu'nun da destek verdiği bir grubun, Schuster'in uyarılması ve gönderilmesi konusunda sert muhalefet yaptığını düşünen Adalı, "Bazı gazetelerde yönetici merkezli haberler okuyorum. Araştırdığımda görüyorum ki bunların kaynakları yönetime kadar dayanıyor. Çok istiyorlarsa, bu işi bırakayım rahatlasınlar" dedi. 

Demirören ise "Kesinlik yanındayız. Böyle bir şeyi aklının ucuna getirme. Çoğumuz Schuster'in gönderilmesinin Beşiktaş'a faydası olmayacağına inanıyor" diyerek Adalı'yı yatıştırdı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0