MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta Mario Gomez operasyonu

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mario Gomez ve kulübü Fiorentina ile temasa geçti.
14.07.2015 11:47

Beşiktaş yönetimi Demba Ba'nın takımdan ayrılmasının ardından yeni forvet oyuncusu arayışlarına devam ediyor. NTVSPOR'un haberine göre; son olarak Hull City forması giyen N'Doye ile masaya oturan ve 30 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya varan siyah beyazlı yönetim, bu transferi bekletme kararı aldı ve yeniden Fiorentinalı oyuncu Mario Gomez'e yöneldi.

PAZARLIK HALİNDELER


Gomez'in bonservisine 8 milyon euro isteyen İtalyan ekibi ile Beşiktaş arasındaki pazarlıklar sürüyor. Rakamın 6 milyon seviyelerine inmesi halinde transfer resmiyet kazanabilir.

32 MAÇTA 10 GOL

Fiorentina ile 2 yıl daha kontratı bulunan Gomez, geçen sezon İtalyan ekibinde görev yaptığı 32 maçta 10 gol kaydetti. Almanya Milli takımında çıktığı 41 maçta ise 12 kez fileleri havalandırdı.

GALATASARAY DA İSTİYOR

Galatasaray özellikle forvet transferinde uzun sure Huntelaar ile görüşmüş; ancak menajerinin yüksek taleplerinden sonra bu transferde bekleme kararı almıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Alman yıldız Mario Gomez'i transfer listesinin üst sıralarında bulunduruyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0