MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.332
EURO
35.1585
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek gidiyor, Ömer Şişmanoğlu geliyor

Fazla forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek’in kendisini isteyen Başakşehir ya da Konya takımlarından birine gideceği öğrenildi. İki sezondur başka takımlara kiralanan Ömer Şişmanoğlu ise bu sezon takımda tutulacak.
20.06.2016 16:30
Ve Beşiktaş’ın Mustafa Pektemek ile yolları ayrılıyor. 2011 yılında Gençlerbirliği’nden transfer edilen ve 5 yıldır Siyah-Beyazlı formayı giyen Mustafa Pektemek’in Süper Lig kulüpleri ile görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Başta Başakşehir olmak üzere geçtiğimiz sezonun flaş takımın Konyaspor’un da 28 yaşındaki futbolcu ile temas halinde olduğu kaydedidi. Teknik direktör Şenol Güneş’in fazla forma şansı vermediği Pektemek’in gelecek sezon da aynı şeyleri yaşamamak için ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Yaşadığı sakatlıklarla daha çok güdem olan Mustafa Pektemek, 2015 yılının ocak ayında sözleşme yenilemişti ve ödenen para tepki almıştı...

ŞENOL HOCA İSTEDİ

Mustafa Pektemek’in ayrılma ihtimaline karşı Siyah-Beyazlılar Ömer Şişmanoğlu’nun bu sezon takımda tutmak istiyor. 3 sezon önce bonservisi Antalya’dan alınan Ömer, ilk sezonunu Siyah Beyazlı formayla geçirirken ikinci senesinde Eskişehir’e kiralandı. 27 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Konya ikinci yarısında ise Antalya’da kiralık olarak oynadı. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Ömer Şişmanoğlu’nun geri çağrılacağı ve Mustafa Pektemek’in yerine takımda tutulacağı kaydedildi.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0