MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5679
EURO
34.7715
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta rota Goulart'a çevrildi

Beşiktaş, River Plate kulübü, Lanzini'nin vergisinin de ödenmesini talep edince rotasını Goulart'a çevirdi. Siyah-beyazlı yöneticiler, Başkan Fikret Orman'dan, Cruzeiro'da forma giyen genç yıldızın transfer edilmesini istedi.
24.06.2014 17:18

Manuel Lanzini ile anlaşmasına rağmen River Plate’in vergi uyanıklığına takılan Beşiktaş Yönetimi, Arjantin kulübüne karşı Ricardo Goulart kozunu oynayacak. 23 yaşındaki Goulart’ın el yakan bonservisi nedeniyle, Cruzeiro’nun kapısını bile çalmaya çekinen siyah-beyazlı kulüp, Brezilyalı yıldız için teklif hazırlığı içine girecek.

Arjantin’deki vergilerle birlikte Lanzini’nin bonservis maliyeti yaklaşık 7 milyon dolara ulaşınca bu transferde River Plate’e rest çeken ve Goulart’ı gündemine alan Beşiktaş’ta, yöneticilerin büyük çoğunluğu Brezilyalı oyuncunun transfer edilmesi yönünde görüş bildirdi. Önder Özen’in Beşiktaş’a gelmeden önce takip ettiği ve Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex’ten bile daha yetenekli olduğu iddia edilen Goulart için Başkan Fikret Orman’a baskı kuran yöneticiler, “Lanzini’ye zam yaparak alacağımıza, aynı paraya belki Goulart’ı transfer edebiliriz. Madem River Plate bir oyun oynuyor o zaman biraz daha para harcayarak daha iyisini alalım” ifadelerini kullandı.

Hedef genç isimler

Takım arkadaşı Everton ile birlikte Brezilya’nın en çok dikkat çeken genç isimlerinden olan Ricardo Goulart’ı Beşiktaş’a kazandırmayı hedefleyen yöneticiler, River Plate kulübünün Lanzini için eski bonservis bedelini kabul etmesi durumunda geri adım atılabileceğini de dile getirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0