MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3327
EURO
35.1834
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta stoper transferinde son durum

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor... Öncelikle savunma hattını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, belirlenen oyuncularla ilgili temaslara devam ediyor.
04.06.2016 17:38
Yeni sezon öncesi kadrosuna en az 4 futbolcu katmak isteyen Beşiktaş'ta arayışlar sürüyor. İlk olarak stoper pozisyonuna transfer yapmayı düşünen yönetim, henüz aşama kaydedemedi. Bugüne kadar Liverpool'dan Martin Skrtel, Marsilya ile mukavelesi biten Nicolas Nkoulou, Torino'dan Kamil Glik, Milan'dan Cristian Zapata ve Bursaspor'dan Serdar Aziz için girişimler yapıldı.

Liverpool'dan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Skrtel'in yıllık 5 milyon Euro'yı bulan ücret talebi, bu transferi çıkmaza soktu. Zapata ise kariyene İtalya'da devam etmek istediğini siyah beyazlı kulübe aktardı. Glik konusunda Torino ile bonservis bedeli pazarlıklar sürüyor.  Serdar Aziz için Bursaspor'a teklif yapılsa da, yeşil beyazlı kulübün 8 milyon Euro'ya yaklaşan talebi, yönetime geri adım attırdı.

Beşiktaş son günlerde en yoğun teması ise Nkoulou ile anlaşabilmek için yapıyor. Marsilya ile yeni sözleşme imzalamayan Kamerunlu oyuncu serbest durumda olmasına rağmen istediği imza parasında indirime gitmemesi görüşmelerin yavaş ilerlemesine neden oluyor.

Nkoulou Beşiktaş'ın teklif ettiği ücreti henüz kabul etmedi. İki taraf arasındaki pazarlıkların bir süre daha devam etmesi beklenirken, uzlaşma sağlanması halinde Kamerunlu futbolcunun siyah beyazlılarla 4 yıllık kontrat imzalaması tahmin ediliyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0