MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3322
EURO
35.1608
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta yıldızların talibi çok!

Siyah-beyazlılar Shandong Lunen’in sezon başında yaptığı teklifi reddederken bu kez Hebei China Fortune tecrübeli futbolcu için devreye girdi.
26.12.2015 12:49

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Slaven Biliç’in ardından Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle birlikte bu sezon bambaşka bir kimliğe bürünen siyah-beyazlılarda milli stoper Ersan Gülüm, Çin kulüplerinin gözdesi. Bu sezon biri cezalı, 2’si de sakatlık nedeniyle kaçırdığı 3 maçın dışında ligdeki tüm karşılaşmalarda ilk 11’de forma giyen Ersan’a sezon başında olduğu gibi devre arasında da Asya kıtasından teklif var.

Siyah-beyazlılar Shandong Lunen’in sezon başında yaptığı teklifi reddederken bu kez Hebei China Fortune tecrübeli futbolcu için devreye girdi. Çin temsilcisinin bonservis için 3.5 milyon Euro, Beşiktaş’tan bu sene 1.2 milyon Euro kazanan ve 3 yıl daha mukavelesi olan oyuncuya da 3 milyon Euro önermesi bekleniyor.

Ersan’ın yanı sıra Gökhan Töre geçen sezon olduğu gibi yine Atletico Madrid’in kıskacında. Beşiktaş’tan West Ham United’a giden Slaven Biliç de eski öğrencisini takımında görmeyi çok istiyor.

İSTEYEN ÇOK AMA...

Oğuzhan Özyakup da başta İngiltere’den Arsenal olmak üzere İtalyan ekiplerinin radarında. Kerim Frei da yine Ozzie gibi Çizme takımlarının gündeminde.

Ancak geçen sezon 13 milyon Euro’ya Çin’e giden Demba Ba’da olduğu gibi astronomik rakamlar sözkonusu olmadığı sürece Beşiktaş yönetiminin bu teklifler için tavrı net. Siyah-beyazlılar oyuncular için yapılacak önerileri “Şampiyonluğa gidiyoruz. Kimseyi satmayı düşünmüyoruz” diyerek geri çevirecekler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0