MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.328
EURO
35.0931
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEŞİKTAŞ'TAN ONUR KIVRAK VE BURAK YILMAZ FORMÜLÜ

Beşiktaş, Trabzon’un kadro dışı bıraktığı Burak Yılmaz'ı ve Onur Kıvrak'ı Ocak ayındaki ara transferde kadrosuna katmak için Tolgay Arslan ve Tolga Zengin’i teklif edecek. Bordo-Mavililer’in de bu takasa sıcak baktığı öğrenildi.
Ankaragücü'nü Kayseri’de 4-1 yenerek kötü gidişe son veren Beşiktaş’ın, devre arası transferi için planları ortaya çıkmaya başladı. Siyah-Beyazlılar’ın Başkan Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş arasında gerçekleştirilen zirveden sonra Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve kaleci Onur Recep Kıvrak için harekete geçme kararı aldığı öğrenildi.

Yönetimin, bir süre önce Londra’da bir görüşme yaparak prensip anlaşmasına vardığı Burak ile “Gitmemi istiyorlarsa kulüp bulurum” diyen Onur için kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan ile kaleci Tolga Zengin’i Bordo-Mavililer’e takas olarak önereceği bildirildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da aldıkları yüksek ücret nedeniyle takıma geri dönmesine kesinlikle sıcak bakmadığı iki futbolcu için Beşiktaş’tan yapılan Burak ve Onur, devre arası Trabzon’a veda edecek. teklife olumlu baktığı ifade ediliyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0