MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3604
EURO
35.0127
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'tan tunceliye dev proje

BJK Spor Okulları Sorumlu Yöneticisi Nedim Sarsmaz ve Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, Tunceli'de açmayı planladıkları spor okulları için incelemelerde bulundu.
30.11.2010 15:45

Tunceli Vali Vekili Oğuz Alp Çağlar ile valilik toplantı salonunda bir süre görüşen Nedim Sarsmaz ve Ufuk Pak, Tunceli'ye futbol ve basketbol spor okullarını bir an önce açacaklarını söylediler. 

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Dersimspor'un ilde önemli bir heyecan yarattığını ifade eden Vali Vekili Oğuz Alp Çağlar, ''İnsanları en çok peşinden sürükleyen branş futbol. Siyasi arenada bir araya gelmeyecek insanlar, spor olduğu vakit şu siyasi parti bu siyasi parti ayrımı yapmadan herkes tribünde Dersimsporlu'' dedi. 

Beşiktaş Spor Okulları Sorumlu Yöneticisi Sarsmaz ise, ''Bizim spor okullarımız, Urfa'da, Van'da, Diyarbakır'da ve Mardin'de var. Niçin Tunceli'de olmasın. Onun için geldik ve tesisleri yerinde görmek istiyoruz'' diye konuştu. 

Dersim halkına istediği alanlarda spor yapmasını teşvik etmek ve yardım etmek amacıyla Tunceli'de olduklarını anlatan Sarsmaz, ''Öncelikle futbol, basketbol, atletizm ve cimnastik konularında neler yapabiliriz bunun tespitini çıkaracağız. Bunu yönetim kuruluna sunacağız daha sonra Tunceli'ye dönecek sonuçları. Futbol ve basketbol okulu açılacak, bu iki okul garanti'' dedi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0