MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEYAZ DİŞLER İÇİN ÇOK KOLAY YÖNTEM

Maalesef ki herkes beyaz dişler için belli tedavilere gidecek ve para harcayacak kadar şanslı değil. Renginden rahatsız olduğunuz dişleriniz için endişe etmeyi bir kenara bırakın.
Yapılan araştırmalar sonucu insanların %7’sinin sadece dişlerini göstermek istemediği için gülmekten kaçındığını ortaya koymuştur.
 
Maalesef ki herkes beyaz dişler için belli tedavilere gidecek ve para harcayacak kadar şanslı değil.
 
Renginden rahatsız olduğunuz dişleriniz için endişe etmeyi bir kenara bırakın. Gülüşlerinize övgüler almak, arzu ettiğiniz beyaz dişlere sahip olmak evde uygulayacağınız yöntemlerle çok kolay!

Diş mineleri en kalın haliyle doğal olarak beyazdır. Fakat ne yazık ki aşınan mineler şeffaflaşır ve dişin altındaki “dentin” adı verilen bir sonraki kaplama gözükmeye başlar. Dentin tabakası, mine kaplamasından daha sarı renktedir.
 
Böylece mine tabakası inceldikçe dişleriniz daha sarı gözükür. Siyah çay, kola, sporcu içecekleri, şeker, tatlılar, kırmızı ve beyaz şaraplar, köri ve benzeri soslar, meyve suları gibi yiyecek ve içecekler dişlerin sararmasına sebep olur.
 
Diş rengini bozan gıdalar bir kenara dursun beyaz dişlere sahip olmak için evde uygulayabileceğiniz tariflerimize gelin bir bakalım.

Beyaz Dişler İçin:
 
Oksijenli Su Ve Yemek Sodası
 
Oksijenli su ve yemek sodası dişinizde oluşan lekelerin kaybolmasını sağlayacak. Çok fazla kullanmamaya dikkat ederek iki yemek kaşığı oksijenli suyla yemek sodasını diş macunu kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
 
Karışımı yaptıktan sonra içi hava almayan bir kaba koyarak iki hafta boyunca saklayabilirsiniz.
 
Uygulayacağınız bu karışımı macun gibi kullanarak diş fırçanız ile 2 dakika kadar dişlerinizi fırçalayıp bol su ile durulayın. Haftada sadece iki kez uygularsanız beyaz dişlere sahip olduğunuzu görecekseniz.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0