MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4902
EURO
34.541
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilic'ten 90 dakika uyarısı

Geçtiğimiz hafta Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara alan Beşiktaş, Kasımpaşa maçı ile yeniden çıkışa geçmek istiyor.
13.12.2013 14:29

Sivasspor karşısında kaybedilen 2 puan sonrasında eleştirilen Teknik Direktör Slaven Bilic ise perşembe günü idman öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Öğrencilerini hem taktik hem de mental olarak zorlu mücadeleye hazırlamaya çalışan Bilic, rakibin tehlikeli yönlerini anlattığı bildirildi. Hırvat teknik adamın, Kasımpaşa önünde özellikle güçlerini ekonomik kullanmalarını istediği bildirildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; İlk yarılarda rakibe çok fazla hücum edip ikinci yarıda tamamen geri çekilmenin fiziksel düşüşten kaynaklandığını belirten Bilic'in, "Sivasspor maçındaki gibi bütün enerjinizi ilk yarıda tüketmeyin. Yorulduğunuz anlarda bol pas yapın. Maçın da 90 dakika olduğunu unutmayın." şeklinde uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Öte yandan sakat futbolcuların çokluğunda sıkıntı yaşayan Bilic'e sevindirici haber Tomas Sivok ve Veli Kavlak'tan geldi.

Perşembe sabah yapılan idmanın tamamında takımla birlikte çalışan iki oyuncunun Kasımpaşa maçında ilk 11'deki yerlerini almaları bekleniyor. Buna karşılık antrenmana sakatlıkları devam eden; Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre, Kerim Frei, Pedro Franco ve Cenk Gönen ile darbeye bağlı ağrısı olan Julien Escude ve izinli olan Tolga Zengin katılmadı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0