MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3393
EURO
35.0674
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilic'ten şaşırtan Gökhan Töre kararı!

Kasımpaşa maçının ‘kazanan 11’ini’ bozmak istemeyen Bilic, cezası biten Gökhan Töre’yi kulübye çekecek.
24.04.2015 15:49

Beşiktaş taraftarına “Sezon başından bu yana takımın en etkili ismi kim” diye sorsalar, çoğunluk Gökhan Töre’yi işaret eder kuşkusuz. Ancak takımın giderek artan kadro derinliği, sezona damga vuran ismi bile ilk 11 dışında bırakır hale geldi. Bilindiği gibi Gökhan sarı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giymemiş; 4-4-2 dizilişiyle sahaya çıkan Beşiktaş, sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Gökhan’ın cezası bitti, Karabük hazırlıkları başladı. Ancak teknik direktör Slaven Bilic, Gökhan Töre’yi kadroya monte edecek bir formül bulamadı. 
 
BİLİC PEKTEMEK'TEN VAZGEÇMİYOR
 
Mustafa Pektemek’in Kasımpaşa maçındaki oyununa hayran kalan Bilic, “Mustafa’dan çok memnun kaldım. Takım 4-4-2 ile etkileyici bir sonuç aldı. İkili forvetten bu hafta da vazgeçmeyeceğim. Mustafa ile Demba Ba yine birlikte görev alacak” dedi. Kasımpaşa maçında sağ kanatta görev alan Sosa’yı da kesmek istemeyen Hırvat hoca, cezası biten Gökhan Töre’yi kulübeye çekme kararı aldı.

CENK TOSUN DA YEDEK 

Slaven Bilic’in kalede de Günay’ın performansından memnun kaldığı ve sakatlığı geçmesine karşın Cenk’i ilk 11’de görevlendirmeyi düşünmediği belirtildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0