MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3487
EURO
34.9782
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir soru ile, Necati Ateş'lendi

Medical Park Antalyasporlu futbolcular imza dağıtırken bir taraftarın sorduğu soru Necati Ateş'i kızdırdı
24.11.2010 21:39

Medical Park Antalyasporlu futbolcular Necati Ateş, Deniz Barış, Ali Zitouni ve Serge Pacome Djienova, taraftarlara imza dağıttı.

Antalya'da bir alışveriş merkezindeki mağazada, ürün tanıtımı yapan futbolcular, taraftarlara imza dağıttı. İmza dağıtımı büyük ilgi gördü.

Necati Ateş imza töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son haftalardaki kayıpların takımda bir düşüş anlamına gelmediğini belirten Ateş, kendisi de dahil sakatlıkların yaşadığına işaret etti.

Ateş, şöyle konuştu: "Takımımızdaki bu durum bir düşüş değil. Çok sakatlıklarımız oldu. Benim de sakatlığım uzun zamandan beri sürüyor. Cezalı duruma düşenler oldu. Buna rağmen bir mağlubiyetimiz vardı. Son haftalarda yaşadıklarımız çok büyük bir düşüş değil. Geçen haftaki maçı kazansaydık farklı olabilirdi. Sadece maçı içeride kaybetmemiz sıkıntı oldu. İlk defa kendi sahamızda mağlubiyet yaşadık.

Hem kupada hem ligde Gaziantep'e yenildik. Bunun sıkıntısını yaşadık ama her mağlubiyetten bir ders çıkarmak gerekiyor. Lig periyodu çok uzun. Ligin sonunda hedefimiz ilk 6-7 içinde olabilmek. Hedefimiz bu. Bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz. Sadece hedeflediğimizin önünde bir engeli aşamadık. Tabi önümüzde çok maçlar olacak." Sakatlığının uzun sürmesi ve düzelmemesinin performansını da etkilediğini ifade eden Necati Ateş, "Ancak sakatlığım kronik değil, en kısa zamanda geçer" dedi.

Bu hafta deplasmanda Bucaspor ile oynayacaklarına işaret eden Necati Ateş, "Rakibimizde zor durumda. Bizim de bir hedefimiz var. Bu hedefimiz doğrultusunda bu maçı kazanmamız gerekiyor. Çünkü uzun zamandır kazanamadığımız bir süreç var. Bu maçı kazanıp bunu atlatmak istiyoruz. Bu da bizim için iyi bir fırsat diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY İLE İLGİLİ SORULARA KIZDI

Necati Ateş, taraftarlar için yapılan imza töreninde Galatasaray'ın ligde aldığı başarısız sonuçlarla ilgili soruya kızdı. Ateş, "Artık Galatasaray'da oynamıyorum. Hani Galatasaray'la ilgili soru sormayacaktınız" dedi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0