MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bobo, Türk yurttaşlığına geçiyor

Kartal sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalanacak Bobo hakkında karar vermek için gelecek raporu bekliyor...
03.12.2010 14:40

Yönetim Bobo'yla ilgili sakatlık raporuna göre bu futbolcunun takımdaki geleceğine karar verecek. Forvet transferindeki politikasını belirleyecek.

İYİLEŞİRSE TÜRK YURTTAŞLIĞINA GEÇECEK

Bobo, kalçasındaki yapısal sorun nedeniyle şiddetli ağrılar çekiyor. Bu sorunun başarılı golcünün futbol kariyerine erken nokta koymasına neden olabileceği öğrenildi.

Eğer Bobo'nun sakatlığı giderilir ve ikinci yarıdan itibaren oynayabilecek duruma gelirse, yönetim Brezilyalı futbolcuyu Türk yurttaşlığına geçirme işlemini başlatacak.

Bobo, 1 Şubat 2011 tarihi itibariyle Türk yurttaşlığına geçme için gereken yasal süreyi dolduracak..

YURTTAŞLIK HAKKINI 1 ŞUBAT'TA KAZANIYOR

Siyah beyazlı yöneticiler, Bobo'nun 31 Ocak'ta sona erecek ara transfer döneminden önce bu süreyi doldurması durumunda, Brezilyalı futbolcuyla Türk statüsünde yeni bir anlaşma yapacaktı. Ancak yönetimin bu 1 günlük farkın tolere edilmesi için ara formüller üzerinde çalıştığı öğrenildi.

YENİ SÖZLEŞME İÇİN EKSTRADAN 1 BUÇUK MİLYON AVRO İSTİYOR

Bobo ise Türk yurttaşlığına geçmesiyle birlikte kendisine sunulacak yeni sözleşme karşılığında ekstradan 1 buçuk milyon Avro istiyor. Eğer Bobo, şu anda kendisine uygulanan tedaviye olumlu cevap verir ve sağlıklı olarak takıma dönerse tıpkı Nobre gibi Türk statüsünde oynayabilecek, A Milli Futbol Takımı'nın kapıları da başarılı golcüye açık olacak.

METE DÜREN BOBO'NUN SAKATLIĞIYLA İLGİLİ OLARAK NE DEDİ?

Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren Bobo'nun sakatlığıyla ilgili olarak, "Bu hastalığın kalıcı tedavisi için tedavi alternatiflerinden biri olan cerrahi tedavi (bu adalenin kesilmesi) çok uzun bir iyileşme sürecine (6 ay) sebep olacağından kendisine önerilmemiş, buna karşılık bu hastalığın güncel tedavisinde uygulanan ve adalede gevşemeye yol açan botoks enjeksiyonu tedavisine karar verilmiştir.

Oyuncumuz Bobo'nun arzusu ve futbol komitemizin de onayıyla bu tedavinin yurdumuzdan daha sık uygulandığı Brezilya Milli Takımı sağlık merkezinde bu tedavinin yapılmasına karar verilmiştir.

Bobo'nun tedavi aşamaları tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilecek ve oyuncumuzun en kısa sürede takımına geri dönmesi için her türlü çaba gösterilecektir" demişti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0