MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3304
EURO
35.1901
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Boffin'i al başkan'

Fenerbahçe’nin kaleci aradığını duyan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, iyi ilişkilere sahip olduğu Aziz Yıldırım’ı aradı. Sıkıntıda olduklarını belirten Ünal’ın, Yıldırım’la diyaloğuna ise FANATİK ulaştı.
21.06.2016 17:25
Fenerbahçe’nin kaleci aradığını duyan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, iyi ilişkilere sahip olduğu Aziz Yıldırım’ı aradı. Sıkıntıda olduklarını belirten Ünal’ın, Yıldırım’la diyaloğuna ise FANATİK ulaştı: “Zamanında biz size transferlerde iyilik yapmıştık. Şimdi sıra sizde. Kaleci arıyorsanız Boffin’i alın. Bize para ve oyuncu verin” diyen Ünal’a Aziz Yıldırım’ın cevabı, “Hocamız isterse konuşuruz” oldu.

Sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişemeyecek olan Volkan’ın yerine kaliteli bir kaleci almak isteyen Fenerbahçe’de gündeme Eskişehirspor’un başarılı file bekçisi Ruud Boffin gelmişti. Bu transferle ilgili önemli gelişmeler yaşanırken detaylara FANATİK ulaştı.

Buna göre Boffin, Eskişehirspor’un yeni yönetimi tarafından Fenerbahçe’ye sunuldu. Vitor Pereira’nın, “Bir kaleci almalıyız” raporu üzerine Sarı-Lacivertli kulübün arayışa geçtiğini duyan Eskişehirspor’un yeni Başkanı Halil Ünal, daha önceden yakın ilişkiler içinde olduğu Aziz Yıldırım’ı aradı.

Zor bir dönemde görevi devraldıklarını ve ekonomik açıdan sıkıntıda olduklarını belirten Ünal’ın, Yıldırım’a, “Zamanında biz size iyilik yapmıştık. Şimdi sıra sizde. Kaleci arıyorsanız Boffin’i alın. Bize para ve oyuncu verin” dediği öğrenildi. Yıldırım ise, “Hoca isterse konuşuruz” diyerek görüşmeyi sonlandırdı. 

Anadolu peşinde!

Kulüpler arasında bu temaslar gerçekleşirken Belçikalı kaleci de transferi sabırsızlıkla bekliyor. Kendisini isteyen Karabükspor’dan imza parası talep eden Boffin’in, Fenerbahçe’den teklif gelmesi halinde ise böyle bir talebinin olmayacağı kaydedildi. Kariyerine büyük bir takımda devam etmek isteyen 28 yaşındaki eldiven, adının Fenerbahçe ile anılmasının ardından Anadolu’dan kendisine gelen tüm teklifleri de reddetmeye başladı.
 
KAYNAK: Fanatik
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0