MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.352
EURO
34.9268
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bomba iddia! Fatih Terim 12 Kasım'da istifa etmiş!

Abdurrahim Albayrak'ın Fatih Terim'le yüz yüze görüştüğü, Başkan Mustafa Cengiz'in de tecrübeli hocaya ulaşarak konuştuğu belirlendi. 4 saatlik büyük uğraşın ardından Terim'in istifa kararından vazgeçtiği öğrenildi.
Olaylı derbinin ardından Fenerbahçe cephesinden Fatih Terim'e yönelik kullanılan 'kabadayı' söylemi Galatasaray'da büyük bir kriz çıkarmıştı. Başkan Mustafa Cengiz'in 12 Kasım'da düzenlediği basın toplantısında bu konuyla ilgili soruları "Yorum yok" diyerek yanıtlaması Terim'i adeta çıldırtmıştı. Ancak alınan son bilgilere göre tecrübeli hoca sinirlenmekle kalmadı, istifa kararı da aldı.

FLORYA BİR ANDA YANGIN YERİ OLDU

Başkan Mustafa Cengiz'in kendisini savunmaması nedeniyle hem büyük bir hayal kırıklığı yaşayan hem de çok sinirlenen Fatih Terim'in bu kararının bir anda Florya'yı yangın yerine çevirdiği belirlendi. İlk olarak başarılı teknik adamın yakın çevresinin devreye girdiği ve istifadan vaçgeçirmek için uğraştığı öğrenildi. Ancak bu çabaların sonuç vermediği ifade edildi.

2. KEZ ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ!

Ardından Abdurrahim Albayrak'ın Fatih Terim'le yüz yüze görüştüğü, Başkan Mustafa Cengiz'in de tecrübeli hocaya ulaşarak konuştuğu belirlendi. 4 saatlik büyük uğraşın ardından Terim'in istifa kararından vazgeçtiği öğrenildi. Daha önce transfer hüsranı sonrası karşı karşıya gelen Terim ve Cengiz arasındaki ilişkinin bu kriz sonrası hangi boyuta taşınacağı merak konusu.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0