MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3712
EURO
34.9966
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bucaspor, Tomas'la yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'da kadro dışı bırakılan Hırvat oyuncu Stjepan Tomas'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.
26.11.2010 04:09

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi teknik heyetin izni olmadan İstanbul'a gitmesi nedeniyle 28 Ekim tarihinde kadro dışı bırakılan Tomas'ın bugün İzmir'e geldiği ve Kulüp Başkanı Şeref Üstündağ ile bir toplantı yaptığı belirtildi. 

Toplantıda Hırvat oyuncunun aktif futbol hayatına son vermeyi düşündüğü için sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesini istediği bildirildi. 

Üstündağ, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Tomas ile son derece medeni bir şekilde vedalaştıklarını belirterek, ''Kulübümüzü hiçbir maddi zarara uğratmadan sorunu çözdük. Tomas'a kulübümüze şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamındabaşarılar diliyoruz'' dedi. 

Daha önce Hırvatistan'da NK Pula ve Dinamo Zagreb, İtalya'da Vicenza ve Como formaları giydikten sonra Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'da mücadele eden 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Tomas, Rusya'nın Rubin Kazan takımında top koşturduktan sonra 2009-2010 sezonunun ikinci devresinde Gaziantepspor'da forma giydi. 

Hırvat oyuncu bu sezon ligde Bucaspor formasıyla 8'i ilk 11 olmak üzere 9 maçta 723 dakikamücadele etti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0