MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.582
EURO
34.8185
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bülent Ünder galibiyeti yorumladı

Galatasaray'ın uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışması sarı-kırmızılılarda yüzleri güldürdü. Bülent Ünder Manisaspor galibiyetiyle ilgili konuştu.
19.04.2011 02:10

Süper Lig'de deplasmanda Manisaspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Bülent Ünder, ''Biraz daha dikkatli olsak, maçı ilk yarıda koparabilirdik'' dedi. Ünder, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, iyi bir karşılaşmanın geride kaldığını, müsabakanın tempo açısından üst seviyede geçtiğini ifade etti.

Karşılaşmayı her iki tarafın da çok istediğini belirten Ünder, ''Biraz daha dikkatli olsak, maçı ilk yarıda koparabilirdik. İlk yarının yarı bitimiyle, oyunda dengeyi kaybeder gibi olduk ama daha sonra dengeyi kurduk. Bugün konumumuz gereği bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Manisaspor da çok istedi ama biz galip ayrılarak moral kazandık'' diye konuştu.

Ünder, bir soru üzerine, yan toplarda yaşanan zaafların Türk futbolunun genel bir zaafı olduğunu savunarak, ''Özellikle ikinci golde kalecinin ve savunmanın hatası yoktu. Kahe çok güzel vurdu. Çok basit goller yeniliyor Türkiye genelinde. Bunun önüne geçmek için zaman harcamak lazım. Eğer bunun önüne geçilmezse önümüzdeki sene Avrupa'da şansımız azalır'' dedi.

Yedikleri ilk golü göremediğini ifade eden Ünder, bu golle ilgili yorum yapamayacağını kaydetti.

Ünder, bütün takımın bu senenin en iyi futbolunu oynadığını belirterek, takımda 6-7 eksiğin bulunduğunu, takımda kim daha fazla çalışıyorsa ona yer verdiklerini bildirdi.

Manisaspor karşılaşmasına 2 cezalı, 4 sakat ve şans vermeyi düşündüğü Cem Sultan'dan mahrum çıktıklarını vurgulayan Ünder, ''Futbolcuların sahadaki inancı galibiyeti getirdi. Bu galibiyet, takımı çok farklı yere taşıyacaktır'' dedi.

Arda Turan hakkında bir soru üzerine Ünder, şunları söyledi:

''Başkanımızın dediği gibi Arda'nın DNA'sı Galatasaray'ındır. Arda'yı çok küçük yaştan tanıyorum, gelişmesi için Gerets döneminde Manisaspor'a veren benim, ona çok inanıyordum. Onu PAF Ligi'nde izlediğimde onun iyi futbolcu olacağını sezinlemiştim. Arda, Galatasaray'ı ve futbolu çok seviyor. Ne kadar çok antrenman eksiği olmasına rağmen bugün gösterdiği özveri ortada. Galatasaray'da yapacak çok işi var.''

Ünder, sakatlığı olan Neill'le detaylı görüşemediklerini, durumunun ne olduğunu tam olarak öğreneceklerini belirtti.

Pino'nun affedilip affedilmeyeceğinin sorulması üzerine de Ünder, ''Pino şu anda çalışmalarını yapıyor ve kendisini takip ediyorum'' yanıtını verdi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0