MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bülent Uygun'dan Şota'ya övgüler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayseri'den, kendilerine yakışan futbolu oynayıp puanlarla döneceklerini söyledi.
01.12.2010 10:20

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayseri'den, kendilerine yakışan futbolu oynayıp puanlarla döneceklerini söyledi.

Süper Lig'de 6 Aralık'ta deplasmanda yapılacak Kayserispor maçının hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor'da teknik direktör Uygun, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor maçının kazanılmasında taraftarın büyük rolü olduğunu kaydetti.

Taraftarın yapılan hataları bile hoşgörüyle karşılayıp desteklediğini belirten Uygun, şöyle konuştu:

''Eskişehirspor iyi yolda. Zaten (zamana ihtiyacımız var) demiştim. Çalışarak ve inanarak yolumuza devam ediyoruz. Baştan beri söylediğim bir şey var; bu forma çok özel bir forma. Dolayısıyla bu formayı hak eden, savaşan, mücadele eden, bireysel yeteneğini sergileyen ve kazanmak adına elinden gelen her şeyi ortaya koyan futbolcular giyecektir. Futbolcularım zaten bu özellikleri taşıyor. O yüzden hepsine teşekkür ederim.''

Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu ifade eden Uygun, ''Birbirinden genç ve yetenekli futbolcuları bünyesinde barındıran bir takım. Çok doğru yönetilen ve başında Türkiye'de gol krallığı yaşamış Şota var. Zor bir maç olacak, eksiklerimiz var. Batuhan ve Koray kart cezalısı. Kayseri'den, kendimize yakışan futbolu oynayıp puanlarla döneceğiz'' dedi.

Uygun, Ümit Karan'ın sakatlığının devam ettiğini, kulüp doktorlarının bu futbolcuyu 16. haftada yapılacak Beşiktaş maçına yetiştirmek için adeta seferber olduğunu bildirdi.

Öte yandan taraftarlar, antrenman öncesinde futbolculara baklava ikram etti. Kırmızı-siyahlılarda koşuyla başlayan antrenman, toplu çalışmayla devam etti. Antrenmanda sakatlığı bulunan Sadigov ve Sezer takımdan ayrı çalıştı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0