MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4801
EURO
34.6771
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bulgar, basını Beşiktaş için ne yazdı

Beşiktaş'ın Sofya'da Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'yı 2-1 mağlup etmesi Bulgaristan'da hayal kırıklığı yarattı.
03.12.2010 13:31

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş'ın dün akşam Sofya'da Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'yı 2-1 mağlup etmesi Bulgaristan'da hayal kırıklığı yarattı.

Bulgar basını yenilginin sorumlusu olarak hatalı gol yiyen kaleci M;Boli;yi gösterdi.

Trud (Emek) gazetesi maç ile ilgili haberine "Kaleci batırdı, Bulgaristan Avrupa;yı terketti" başlığını attı.
CSKA taraftarlarının tribünlerinde patlattığı onlarca sis bombası ve havai fişeğin CSKA;ya ceza getirebileceği kaydedilen haberde, "Yağmur umutlandırdı, ama gece karanlık ve üzüntülü bitti. Beşiktaş'a kuzu çevirme CSKA'ya boş tribünler kaldı" ifadeleri kullanıldı.

"24 Chasa" (24 Saat) gazetesi CSKA;nın sadece 5 dakika içinde Avrupa ile vedalaştığını yazdı. Gazetede yer alan haber yorumda, CSKA'nın milyon Avroluk Beşiktaş karşısında onurlu bir futbol ortaya koyduğu, ancak sonuca ulaşamadığı belirtildi.

Monitor gazetesi ise maç sonucunu geri plana atarak, Beşiktaş taraftarlarının Sofya maceralarını gündeme getirdi.

Taraftarların Sofya;nın renkli gece hayatının tadını çıkarttıklarını ileri süren gazete, Türk kafilesinin kalabalık bir grubunun Sofya;nın Sin City adlı ünlü diskoteğinde sabaha kadar eğlendiğini yazdı.

Haberde Beşiktaş yöneticilerinin ise maç öncesi Vodenitzata adlı bir lokantada kuzu çevirme ziyafetine katıldığını duyurdu.

Standart gazetesi de aynı konudaki haberine "Beşiktaş, günahkar Sofya;nın derin kucağına daldı. Konuklar kalın para desteleri harcadı" başlığını kullandı. Haberde, Türk taraftarların maçtan çok içki, kumar ve gece hayatıyla ilgilendikleri, su gibi para harcadıkları ileri sürüldü.

İnternet üzerinden yayın yapan haber siteleri de CSKA–Beşiktaş maçı sonucuna geniş yer vererek CSKA;nın mağlubiyetden sonra Avrupa Ligi'nde her türlü şansını kaybettiğini vurguladılar.

Bu arada, maçın ardından Sofya;da üzücü bir şiddet olayı da yaşandı. Fanatik CSKA taraftarları, bindikleri belediye otobüsünde bulunan Roman kökenli iki vatandaşı "Pis Türkler" diye saldırarak golf sopalarıyla dövdüler.

Otobüs camlarına "CSKA" yazan 6 fanatik taraftar otobüsü durdurarak kaçmayı başardılar. Yaralı iki kişi otobüsteki yolcuların polise haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Sara hastalığı olan yaralılardan birinin dayaktan dolayı kriz geçirdiği ve sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0