MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3024
EURO
35.0637
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Burak ne zaman dönüyor?

Milli takıma çağrılan, ancak riske edilmeyen Aslan'ın golcüsü İzlanda'ya karşı da oynamayacak. Gençlerbirliği maçında sahada olma ihtimali bulunan oyuncu Şampiyonlar Ligi'ne saklanacak, Benfica karşısında Sarı-Kırmızılılar'ın en önemli silahı olacak.
12.10.2015 09:45
Yaşadığı sakatlık sonrası Almanya’da tedavi gören Burak Yılmaz’ın dönüşü merakla bekleniyor.

Milli takım doktorları tarafından özel bir tedavi sürecine alınan yıldız futbolcu, Çek Cumhuriyeti kafilesine yer almıştı. Yarın İzlanda’ya karşı da oynaması beklenmeyen oyuncu çok zorlanırsa cumartesi günkü Gençlerbirliği maçında sahada olabilecek duruma geldi. Kulüp ve milli takım doktorlarının direktiflerini harfiyen uygulayan başarılı forvetin özverisi beklenenden daha çabuk dönmesini sağladı. Ancak teknik heyet, Burak’ın Başkent ekibi karşısında riske edilmesini şimdilik istemiyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Benfica sınavını düşünen Hamza Hamzaoğlu, bir sonraki çarşamba günü oynanacak maça kadar oyuncusunu tam olarak hazır duruma getirmeyi amaçlıyor.

Hamit Altıntop kararı ocakta

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncularla tek tek görüşmeye başlayan Galatasaray Yönetimi, bu kapsamda ilk olarak Hakan Balta’yla masaya oturmuştu. Tecrübeli savunmacının mukavelesi uzatıldıktan sonra şimdi ise gözler Hamit Altıntop’a çevrildi. Yılda 2.7 milyon Euro kazanan Hamit için kararın Ocak ayında verileceği ifade ediliyor.

Sinan’a defans dersi

Sarı-Kırmızılı takımda Bu sezon daha fazla süre bulan Sinan Gümüş’le yakından ilgilenmeye devam ediyor. Genç oyuncuya her fırsatta uyarılarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, Sinan’ın özellikle defansif anlamda daha fazla gelişmesini istiyor. Bu doğrultuda sık sık futbolcusuna direktifler veren Hamzaoğlu, hazırladığı ekstra programlarla Sinan’ın üzerine titriyor. 

Gençler’e özel önlem

Fenerbahçe derbisi öncesi kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray’da teknik heyet Gençlerbirliği maçına çok önem veriyor. Hamza Hamzaoğlu ve kurmayları mesaisinin büyük bölümünü rakip analizine ayırıyor. Başkent ekibinin bu sezon oynadığı tüm maçları izleyen teknik heyet analizleri oyuncularla paylaşıyor. Hocaların, özellikle rakibin El Kabir ve İrfancan Kahveci gibi hücum silahlarına özel önlem aldığı ve takımı bu konuda sık sık uyardığı gelen haberler arasında.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0