MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5708
EURO
34.7831
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Burak Yılmaz'a Ada'dan talip var

İngiliz kulübü West Ham United'ın, Burak Yılmaz'ın bonservisi için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı, Galatasaray'ın ise 15 milyon euroya sıcak bakabileceği iddia edildi.
15.08.2015 09:49

Galatasaray golcü transfer etmeye çalışırken, Westham’dan Burak Yılmaz için yaptığı teklif planları altüst etti.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı Premier Lig ekibi Westham United, yıldız futbolcunun transferi için Galatasaray’ın kapısını çalarken, tarafların Sivas maçından sonra masaya oturacakları öğrenildi. Westham’ın Burak için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı belirlenirken, Galatasaray’ın 15 milyon euroya bu transfere olumlu yanıt verebileceği belirtildi.

İngiliz ekibinin, Galatasaray’dan 2.8 milyon euro alan 30 yaşındaki golcü futbolcuya senelik 4 milyon euro önerdiği öğrenildi. Cim-Bom’la 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Burak’la 4 senelik sözleşme yapmak isteyen Westhamlı idarecilerin pazartesi günü İstanbul’a gelerek sarı-kırmızılı kulüp ve oyuncu ile masaya oturacakları bildirildi.

İki golcü hesabı


Galatasaray’da Burak’ın transfer olması durumunda Niasse’nin yanı sıra bir golcü transferinin daha gerçekleşmesi gündeme gelecek. Bu durumda Cim-Bom’un Niasse’nin yanı sıra üst düzey bir golcü ile kadrosuna takviye yapacağı bildirildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da Burak’ın tavrına göre karar vereceği öğrenildi. Hamzaoğlu’nun ayrılmak istemesi halinde buna yeşil ışık yakacağı dile getirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0