MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4931
EURO
34.6107
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bursa'da Necid şov!

Bursaspor'un sezon öncesi Rus takımı CSKA Moskova'dan transfer ettiği Çek futbolcu Tomas Necid, geçen sezon gol krallığı yaşayan ve Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı Jose Fernandao'yu şimdilik unutturdu.
05.10.2015 14:45
Spor Toto Süper Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapamayan yeşil-beyazlılar, Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2 galip geldi. Bu maçta hat-trick yapan Necid, dikkatleri üzerine topladı.

"Yeşil Timsah"ın yeni transferlerinden Necid, sakatlığı nedeniyle ilk 3 haftada forma giyemedi. Bursaspor’un, Gençlerbirliği karşısında sahasında 3-2 kazandığı maçın 62. dakikasında oyuna dahil olan Çek futbolcu, 77. dakikada rakip fileleri havalandırdı ve alınan 3 puanda önemli bir rol oynadı.

Necid, Bursaspor’un 2-1 yenildiği Fenerbahçe maçında da takımı adına gol atma başarısını gösterdi. Yeşil-beyazlıların sahasında 2-0 kazandığı Eskişehirspor müsabakasında 90 dakika forma giyen Necid, gollerden birine imza attı.

Her geçen hafta takım arkadaşlarıyla uyumunu artıran, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda da forma giyen Necid, Çaykur Rizespor maçında adeta yıldızlaştı. Güçlü fiziğiyle dikkati çeken Necid, Rize’deki maçta takımının 3 golünü atarak Bursaspor’un 3 puanı almasında büyük pay sahibi oldu.

Bursaspor’un ligdeki 10 golünden 6’sını atan Necid, gol krallığı yarışında Çaykur Rizespor’dan Kweuke ve Beşiktaş’tan Mario Gomez ile zirvede yer alıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0