MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3362
EURO
35.1042
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bursaspor'da dev harekat!

Geri döndürmek için menaceri çağrılan Fernandao konusunda Fenerbahçe’de belirsizliğin sona ermesi bekleniyor. Osmanlıspor ve Trabzonspor’un ciddi şekilde ilgilendiği Aatif için son bir girişim daha yapılıyor. Hamza Hamzaoğlu’nun çok istediği Djalma Campos
04.06.2016 15:50
Bursaspor maliyeti yüksek ve verim alınamayan Dzsudszak, Tom De Sutter, Tomas Necid gibi kaliteli isimlerini satıp transferde bombaları ardı ardına patlatmayı hedefliyor. Özellikle EURO 2016’da forma giyecek olan Dzsudszak ve Necid’i Uzakdoğu ülkelerine transfer etmeyi düşünen Timsah’ın gündemindeki 3 isimde ise önemli gelişmeler var. İşte son durum.

Khulmann’dan yeşil ışık

Harikalar yarattığı Bursaspor’da 1.5 yıllık kiralık sözleşmesi sona erince 3.5 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao için ilk girişim yapıldı. Timsah, oyuncuyu Bursa’ya getiren menajer Wolfgang Khulmann’ı çağırdı. Telefonla yapılan ilk görüşmenin sıcak geçtiği, tarafların İstanbul’da bir araya gelip Fernandao’nun geri dönüş için fikrini tam olarak alacağı öğrenildi. Bursaspor, bir yandan da Fenerbahçe’deki transfer belirsizliğinin sona ermesini bekliyor.  

Aatif da Bursa’yı istiyor

Timsah’ın radarındaki en önemli isimlerden birisi de Sivasspor’un Faslı yıldızı Aatif... Trabzonspor ve Osmanlıspor’un takıma  kazanırmak için amansız bir yarış verdiği 29 yaşındaki futbolcu için de girişimlerini sürdüren Bursaspor, daha önce 800 bin Euro önerdiği oyuncuya 1 milyon Euro teklif edecek. Aatif’ın da yakın çevresiyle paylaşımlarında Bursa’ya sıcak baktığını söylediği bildirildi.

Djalma için büyük gün

7 gol, 8 asistlik performansıyla sezona damga vuran oyuncular arasında yer alan Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusu Djalma için de büyük gün. Angolalı futbolcuyla hafta başında iletişime geçen yönetim son kez görüşmek üzere cuma günü için söz kesmişti. Sivasspor ve Rize’nin de radarında olan Djalma’nın kararını bugün Bursaspor’a bildirmesi bekleniyor. Bonservisi elinde olan oyuncu bu durumu lehine en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0