MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.433
EURO
34.4483
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bütün salonlara “özür yazısı” astı

Ankara’daki tüm basketbol salonlarına “özür yazısı” astı. Sarıhan’ın özrünü kabul etmeyen ve dava açmaya hazırlanan hakemler, “özür yazısı” sonrasında kararlarından vazgeçti.
19.04.2011 17:07

Basketbolcu oğlunun maçında hakemlere sinirlenerek hakaret eden Muhammet Sarıhan, daha sonra kendisini affettirebilmek için Ankara’daki tüm basketbol salonlarına “özür yazısı” astı. Sarıhan’ın özrünü kabul etmeyen ve dava açmaya hazırlanan hakemler, “özür yazısı” sonrasında kararlarından vazgeçti.


Böylesi ne duyuldu ne görüldü…
Ankara Küçük Erkekler Basketbol Ligi'nde yapılan maç sırasında yaşanan küfür olayının mahkemeye taşınmasını, spor salonlarının kapılarına asılan ''özür yazısı'' önledi.
Ligde 1 Mart 2011 tarihinde yapılan Büyük Kolej-Genç Ülker karşılaşmasında, bir pozisyon sonrası sinirlerine hakim olamayan veli Muhammet Sarıhan, maçın hakemleri Mehmet Şahin ve Bülent Maraş'a küfür etti. Tribünden kendisine küfreden Muhammet Sarıhan'ı tespit eden hakemlerden Mehmet Şahin, karşılaşma sonrası yanına giderek kendisiyle konuştu. Şahin, kararında hatalı dahi olsa, hiç kimsenin kendisine ve diğer hakem arkadaşlarına küfretmeye hakkı olmadığını dile getirdiği Muhammet Sarıhan'a, bu olayla ilgili dava açacaklarını belirtti.
ÖZRÜ KABUL EDİLMLEDİ
Hakem Mehmet Şahin'in sert tepkisi üzerine hatasını fark eden Muhammet Sarıhan, davranışından dolayı özür diledi. Ancak, öfkesi dinmeyen ve dava açmakta kararlı olduğunu ifade eden Mehmet Şahin, bu kararından sadece, Muhammet Sarıhan'ın Ankara'daki tüm basketbol salonlarının kapısına asacağı yazıyla kendilerinden ve hakem camiasından özür dilemesi şartıyla vazgeçebileceğini söyledi.
SALONLARA ÖZÜR YAZISI
Sarıhan, Ankara'daki tüm basketbol salonlarının kapısına astığı özür yazısında, ''1 Mart 2011 tarihinde, Atatürk Spor Salonu'nda oynanan basketbol maçı sırasında, elimde olmayan nedenlerle bir an için sinirlenerek, başta maçın hakemleri Mehmet Şahin ve Bülent Maraş'a karşı söylediğim sözlerden dolayı kendilerinden ve tüm hakem camiasından çok özür diliyorum. Böyle bir olayın bir daha asla olmayacağına dair söz veriyorum. Ayrıca hakemlerin görevli kamu memurları olduklarını, onlara karşı yapılacak bu tür davranışların bir ceza karşılığının olduğunu bilelim. Maçlarda turnike kaçıran çocuğumuza kızmıyorsak, istemeden hatalı karar veren hakemlere de lütfen tepki göstermeyelim'' ifadelerini kullandı.
Bu yazının kapılara asılması sonrasında hakemler Şahin ve Maraş, veli Sarıhan'a dava açmaktan vazgeçti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0