MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3615
EURO
34.9588
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çakar ve Toroğlu'nun açıklamaları

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'nun yayınlanan Tv programında konuşması çok konuşulacak..
07.12.2010 11:41

Beşiktaş-Bursaspor maçının hakemi Fırat Aydunus'un 'Beşiktaşlı olduğunu ve amigo gibi maçlara gittiğini' söylediği doğrulandı.

Çakar, "İbrahim Yazıcı ile Levent Kızıl kavga etmemiş olsaydı, bu maça kimse Fırat Aydınus'u atayamazdı" dedi.

İşte Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'nun KANALTÜRK'te yayınlanan TELEGOL programındaki konuşması...


Ahmet Çakar: "Eski bir hakem olarak, hakem Fırat Aydınus'un Volkan'ı atmasını bir skandal değil, skandal ötesi olarak görüyorum. İlk yarının son dakikalarında gösterilen kart, Türk hakemliğinin ego seviyesinin nerelerde olduğunu gösteriyor. Hakem bir faul vermiş; bana göre değil. Volkan'ın hareketi hakemi küçük düşürmüş bir hareket değil. Bu hakem bu oyuncuyu neden attı biliyor musunuz? Mahalle baskısından dolayı. Galatasaray-Bursa maçında Volkan atılmadı; Türkiye ayağa kalktı. Hakem 3 aylık olayın acısını bu akşam çıkardı."

Erman Toroğlu: "Pozisyonun uzaktan yakından faulle alakası yok. Fırat Aydınus hata yapıyor. Sık sık 'Ben Beşiktaşlıyım, eskiden amigo gibi maçlara giderdim' gibi açıklamalar yapıyor. Bunları yapmaması lazım. Fırat dakika 90+4'e kadar Beşiktaş'a omuz attı."

İSTEYEREK ATANDI

Ahmet Çakar: "Fırat Aydınus'u bu maça atamak oldukça yanlış bir karar. Erman Toroğlu'nun dediği gibi, 'Ben Beşiktaşlıyım' dediğini ben de duydum. Fırat Aydınus bu maça bilerek isteyerek atanmıştır. Ama 'Beşiktaş kazansın' diye değil. Türkiye'de tüm hakemler bu maçı yönetir ama Fırat Aydınus yönetemez."

Erman Toroğlu: "Ben Ahmet'in son söylediklerine katılıyorum. Adam duruyor duruyor 'Ben Beşiktaşlıyım' diyor."

KAVGAYLA BAŞLADI

Ahmet Çakar: "Ben bir şey daha söyleyeyim de Türkiye ayağa kalksın. Eğer Levent Kızıl ile İbrahim Yazıcı geçen hafta Valencia'da kavga etmemiş olsalardı, bu maça Allah'ın kulu Aydınus'u atayamazdı. Merkez Hakem Kurulu'nun yüreği Fırat'ı bu maça atamaya yetmezdi."

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0