MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇAKAR'IN ÇARŞIYA SEBA SİTEMİ...

Eski hakem ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Burak Yılmaz transferine karşı olan Beşiktaş'ın Çarşı grubu için olay bir yorumda bulundu.

İşte aynı zamanda Sabah gazetesi yazarı da Ahmet Çakar'ın Burak Yılmaz transferi değerlendirmesi ve "Çarşı" grubu yorumu...

 

- Beşiktaş'ın Burak Yılmaz transferi doğrudur. Tartışılması gereken tek yönü Burak'a verilecek yıllık 2.5 milyon Euro'dur. Futbol hayatının son dönemine girmiş, sürekli sakatlıklarla boğuşan Burak'a bu parayı vermek ne kadar doğru?

 

- Gelelim Beşiktaş taraftarına... Burak ne yapmış ki? Zaman zaman kendini atıp penaltı kazanmış. Her futbolcu yapıyor. Her golcü de bu tür işlere zaman zaman girmiştir. Dolayısıyla Beşiktaş taraftarının bunu konu etmesi çok mantıklı ve doğru değil.

 

- Beşiktaş taraftarı ve özellikle Çarşı, etik değerlerden de bahsetmesin zira onların tarihinde "S... ol git Seba" tezahüratlarını daha dün gibi hatırlarım.

 

- Oysa ki Rahmetli Süleyman Seba, sadece Beşiktaş tarihinin değil, tüm Türk futbol tarihinin en başarılı, en saygın ve en dürüst başkanlarının başında gelir. (Sabah)

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0