MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çarşı, evde izlemeye olmadı karşı

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, geçmiş dönemin aksine alınan olumsuz sonuçların ardından tepki vermedi.
26.02.2011 18:04

Bernd Schuster yönetimindeki Beşiktaş son 3 karşılaşmada kalesinde 12 gol görürken, Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü taraftar grubu 'Çarşı', geçmiş dönemin aksine sessizliğini koruyor.


Son yıllarda gerek gerçekleştirdiği organizasyonlarla gerekse içerisinde yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri ve tribün şovları ile adından sıkça söz ettiren Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, geçmiş dönemin aksine alınan olumsuz sonuçların ardından tepki vermedi.


Siyah-beyazlı taraftarlarca çok sevilen ve 'Deli' lakabıyla çağrılan İbrahim Üzülmez'in takım arkadaşı İbrahim Toraman ile yaşadığı problemin ardından takımdan gönderilmesinin üzerine herhangi bir tepki göstermeyen Çarşı grubu, alınan mağlubiyetlerin ardından da bu tavrını devam ettirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk karşılaşmasında kendi sahasında Dinamo Kiev'e 4-1, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye yine kendi sahasında 4-2 ve son olarak UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş karşılaşmasında Ukrayna'da Dinamo Kiev'e de 4-0 mağlup olan Siyah-beyazlı camiada gerek Başkan Yıldırım Demirören'e gerekse basın tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Alman teknik adam Bernd Schuster'e herhangi bir tepki gösterilmemesi dikkat çekti. Geçtiğimiz dönemlerde Başkan Yıldırım Demirören'e yoğun bir şekilde tepki veren Çarşı gurubu ise bu defa sessiz kalmayı tercih ediyor.

Art arda oynadığı üç maçta toplam 12 gol yiyen Siyah-beyazlılarda sadece İstanbul'da oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk karşılaşması olan Dinamo Kiev maçı sonrası teknik direktör Bernd Schuster'e cılız bir tepki oluşmuştu.

Bu maçın ardından Alman teknik adamın "Beğenmiyorlarsa evlerinde izleyebilirler" beyanatı da Fenerbahçe derbisinde yine tepki bulmadı ve havada kaldı.

Siyah-beyazlılar'da son olarak Basın Sözcüsü Mete Düren yollarına Bernd Schuster ile devam edeceklerini, Alman teknik adamın Beşiktaş'tan ayrılmak istememesi halinde hiç bir şekilde Beşiktaş'tan gönderilmeyeceğini söylemişti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0