MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celal Kolot İsyan Etti.

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot isyan etti
13.07.2010 22:45

Beşiktaş yönetiminin geçmiş dönemlerde görev yapan ve kulübe borcu olan yöneticilere gönderip ödenmesini istediği tebligatlar ortalığı karıştırdı. Göreve seçildiği dönemde başkan Yıldırım Demirören’e futbol şubesi sorumlusu olmak için cebinden 2 milyon TL nakit veren Celal Kolot, kulüp tarafından kendisine toplam bin 662 TL borç çıkarılınca şaşkına döndü.

Yönetimde olmadığı 1 Ocak 2003 tarihinde başlayan ve 31 Aralık 2008 dönemine kadar olan süreci kapsayan tek sayfalık tebligat mektubu üzerine küplere binen Kolot, “Bana bir telefon açıp durumu izah edebilirlerdi. Sanki kaçıyormuşum gibi işyerime tebligatlar geliyor. Yöneticiyken cebimden 2 milyon TL verdim. En çok güldüğüm nokta; 2003’te Chelsea maçından kalma 50 Euro’luk borcum olduğu yazılmış. Bunu anlamadım, şaka gibi” diye konuştu.

‘HOŞ ŞEYLER DEĞİL’

Yönetici Engin Baltacı’nın imzasını taşıyan dernek yazısına tepki gösteren Kolot, sözlerine şöyle devam etti:

Transfer görüşmeleri için o dönem 3’er kez İspanya, İtalya, Londra ve 2 kez de Paris yolculuğu yaptım. Hepsini cebimden ödedim. Kötü niyetli olsam bunları da kulübe ödetirdim. Bunları söylemiyorlar, 50 Euro’nun hesabını yapıyorlar. Şube sorumlusu bir yöneticiye böyle paralar yazılmaz. Normalde bazı deplasmanlara hiçbir yönetici gitmezdi. Ben hep gitmeye devam ettim ve hepsinin masraflarını cebimden ödedim. Bu borcu da öderim. Ancak önemli olan davranış biçimi. Hoş şeyler değil. Kur farkını bile alıyorlar.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0