MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3134
EURO
35.1036
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cenk Tosun şov!

Siyah-beyazlıların golcü yıldızı, ilk 11'de başladığı Mersin İdmanyurdu karşısında yaptığı hat-trickle güne damga vurdu. 24 yaşındaki futbolcu, bu performansıyla hem kariyer rekoru kırdı hem de takıma galibiyeti getiren isim oldu.
17.08.2015 09:33

Beşiktaş’ın Mersin İdman Yurdu maçına, takımın genç yıldızı Cenk Tosun damgasını vurdu. Teknik direktör Şenol Güneş’in dün akşam ilk 11’de görevlendirdiği başarılı futbolcu, karşılaşmayı hat-trickle tamamlayarak adeta patlama yaptı. Oyunun ilk anından itibaren rakip kalede etkisini gösteren 24 yaşındaki futbolcu, aradığı golü 9’uncu dakikada buldu. Oğuzhan Özyakup’un akıl dolu pasıyla buluşan Cenk, önünü boşalttıktan sonra yaptığı düzgün vuruşla maçta takımına öne geçirdi. Bu golün ardından rakip kale önünde daha da etkin bir görüntü sergileyen yıldız oyuncu, 44’te bu sefer Olcay’ın pasında rakip fileleri havalandırdı. Oyunun ikinci yarısında da oyuna ağırlığını koyan başarılı futbolcu, 68’de yine Oğuzhan’ın pasını başarılı bir şekilde değerlendirerek hat-trick yaptı.

İlk kez 3 gol attı

Siyah-Beyazlılar’ın Süper Lig’de geçen sezondaki açılış maçında da takımına galibiyeti getiren golü atan Cenk Tosun, dün akşam yaptığı hat-trickle bir ilki başardı. Başarılı futbolcu, kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gole imza attı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0