MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Chelsea, Barcelona'yı penaltılarda 4-2 mağlup etti

Hazırlık turnuvası kapsamında düzenlenen 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Chelsea, Barcelona'yı penaltılarda 4-2 mağlup etti.
29.07.2015 12:43

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının da mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Chelsea, Barcelona'yı (4-2), Benfica da Club America'yı (4-3) penaltı vuruşları sonunda yendi.
     
Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika turnuvasına 2 maçla devam edildi.
     
ABD'nin Maryland eyaletindeki FedEx Stadı'nda oynanan mücadelede İngiliz ekibi Chelsea ile İspanyol temsilcisi Barcelona karşılaştı. Chelsea, Katalan ekibinin transfer yasağı nedeniyle milli futbolcu Arda Turan'ın forma giymediği karşılaşmanın ilk yarısını, 10. dakikada Hazard'ın attığı golle 1-0 önde kapadı.
     
Barcelona, Suarez'in 52 ve Ramirez'in 66. dakikadaki golleriyle 2-1 öne geçti ancak Cahill, 85. dakikada kaydettiği golle Chelsea'nin beraberliği yakalamasını sağladı: 2-2. Kalan sürede gol olmayınca statü gereği penaltı vuruşlarına geçildi. Chelsea, penaltılarda Barcelona'yı 4-2 mağlup etti.
     
     
Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.
     
Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan PSG ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen takımları da katılıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0