MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cimbom Denizli ile ilk kez! 3-0

Galatasaray, Mustafa Denizli'nin yönetiminde Arena'da çıktığı ilk maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ligde üç maç aradan sonra ilk kez kazanan Galatasaray'ın golleri; Podolski, Yasin ve Burak Yılmaz'dan geldi.
05.12.2015 09:27
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u 3-0 mağlup etti. Goller; Podolski, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz'dan geldi.

Karşılaşmaya konuk takım Bursaspor başladı. İlk dakikalarda topa daha çok sahip olan taraf yeşil-beyazlılar oldu.

6. dakikada Chedjou, topu savunma arkasına sarkan Burak Yılmaz'a gönderdi ancak ofsayt bayrağı kalktı.

Öyle bir fırsat kaçtı ki...

Yasin Öztekin'in 9. dakikada yerden pasına hareketlenen Selçuk İnan ve Podolski ceza sahası içerisinde birbiriyle çarpıştı ve Galatasaray önemli bir fırsatı tepti.

Burak Yılmaz 'benden çıktı' dedi, hakem karar değiştirdi

14. dakikada karşılaşmanın hakemi Burak Yılmaz'ın pozisyonunda korner kararı verdi ancak Burak, kendisinden çıktığını işaret etti. Hakem bunun üzerine kararını değiştirerek 'aut' dedi.

Bursaspor'da erken değişiklik

Bursaspor'da 16. dakikada Tomas Necid ile çarpışan Serdar Aziz, yerde kaldı ve oyuna devam edemedi. Serdar'ın yerine Tomas Sivok dahil edildi. 

Önce Traore sonra Necid! Bursa akın akın...

Dzsudzsak, 25. dakikada ceza sahası içerisinde boş arkadaşı Traore'ye gönderdi. Malili futbolcu, iyi bir noktadan sert bir şut gönderdi, top Muslera'dan döndü. Bu pozisyonun ardından Bursaspor, bu kez Tomas Necid'le tehlikeli geldi. Çek oyuncu, ceza sahasına girer girmez çaprazdan vurdu, Muslera gole engel oldu.

27. dakikada Sneijder topu ceza sahasına ortaladı ancak Bursaspor savunması uzaklaştırdı.

32. dakikada Podolski, topu ceza sahası içerisindeki Burak Yılmaz'a doğru ortaladı. Bursaspor savunması araya girerek topu kornere gönderdi.

Jose Rodriguez, 34. dakikada sarı kartı gördü.

Sneijder, 44. dakikada çizgiye inerek topu boştaki Selçuk'a göndermek istedi ancak Mert Günok araya girdi ve tehlikeyi önledi.

Galatasaray'da kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına Sneijder ve Selçuk İnan geçti. Sneijder, topu Selçuk'a bıraktı. Selçuk'un şutu baraja çarparak kornere gitti.

48. dakikada Erdem ceza sahasının gerisinden kaleyi denedi ancak top auta gitti. 

52. dakikada Traore, sağ kanattan topu içeriye gönderdi. O noktada Emre Taşdemir, topu alır almaz kaleyi denedi fakat farklı bir şekilde auta gönderdi.

Sneijder, 55. dakikada hakeme yaptığı itirazlar sonucunda sarı kartla cezalandırıldı.

Galatasaray, ilk oyuncu değişikliğini 58. dakikada gerçekleştirdi. Jose Rodriguez kenara geldi. Rodriguez'in yerine Bilal Kısa oyuna dahil edildi. Sarı-Kırmızılı takım, ikinci değişikliği ise 59'da yaptı. Hakan Balta çıktı, Tarık Çamdal girdi.

Podolski, 63. dakikada ceza sahasının sağından Burak Yılmaz'a doğru ortaladı. Burak Yılmaz, kritik noktada topa dokunamadı.

Sneijder, 68. dakikada şık bir hareketle topu savunma arkasına sarkan Burak Yılmaz'a bıraktı ancak hakem bir kez dahaofsayt bayrağını kaldırdı.

Podolski'den mermi gibi şut!

Podolski, 68. dakikada Sabri'nin asistinde önce topu göğsüyle kontrol etti, ardından dönerek sola ayağıyla sert bir şut çıkardı ve ağları sarstı.

Bu kez Yasin

80. dakikada Sabri, sağdan ceza sahasına ortaladı. Burak Yılmaz önce kaleyi düşündü sonra topu Yasin Öztekin'e bıraktı. Yasin de topu alır almaz kaleye gönderdi ve Galatasaray farkı 2'ye çıkardı.

Burak boş geçmedi

Burak Yılmaz, 90. dakikada Podolski'nin asistinde çok iyi vurdu ve skoru 3-0'a getirdi. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan, Selçuk, Jose Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

Yedekler: Cenk, Olcan, Bilal, Emre, Tarık, Sinan, Umut

Bursaspor: Mert, Erdem, Serdar, Dany, Emre, Aziz, Bekir, Traore, Dzsudzsak, Josue, Necid

Yedekler: Harun Tekin, Cristobal Jorquera, Isaac Cuenca, Luis Advincula, Hajime Hosagai, Tom De Sutter, Tomas Sivok

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0