MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.508
EURO
34.5694
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cimbom Nacho'yu bitiriyor

Real Madrid'de fazla süre alamayacağını düşünen Nacho Fernandez, Galatasaray'ın teklifine oldukça sıcak bakıyor. İspanyol stoperin transferinin, önümüzdeki günlerde karara bağlanma ihtimali artık çok yüksek.
22.08.2015 09:38
Galatasaray’ın stoper pozisyonu için düşündüğü Nacho Fernandez konusunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi. 25 yaşındaki stoper konusunda Real Madrid Teknik Direktörü Rafa Benitez’in kararının, etkili olması bekleniyor. Benitez, savunmada öncelikli olarak Pepe, Sergio Ramos ve Raphael Varane’ı bulunduruyor, Nacho’yu ise 4. savunmacı olarak tutmayı planlıyor. Ancak daha fazla süre almak isteyen İspanyol oyuncu, bu yüzden başka bir takıma transfer olmaya oldukça sıcak bakıyor. Benitez, oyuncusunu kadroda tutmak istese de, Sarı-Kırmızılılar’ın 4 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle transferi için düğmeye bastığı Nacho’yu, forma garantisi ve Şampiyonlar Ligi sebebiyle ikna edeceği konuşuluyor.

Hamza hoca da istiyor

Cimbom, Real Madrid’le yakın ilişkilerini kullanarak da, mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da alınması konusunda onay verdiği deneyimli stoperin, önümüzdeki günlerde net bir karar vermesi ve Galatasaray’a gelme yönünde karar alması yüksek ihtimal. Potansiyeli oldukça yüksek olan ancak Real’de önündeki yıldızlar sebebiyle geçen sezon sadece 9 maçta forma giyebilen Nacho, hızlı, birebirde adam markajı yüksek olan ve fizik olarak güçlü bir futbolcu. Topu da iyi oyuna sokabilmesi, birçok açıdan takıma büyük fayda sağlıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0