MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CİMBOM TARAFTARLARI SOKAGA DÖKTÜ

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde Beşiktaş'ı 2-0 yenerek Başakşehir'den liderlik koltuğunu devralan Galatasaray, çeşitli şehirlerde büyük coşkulara sebep oldu.
Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı iki maçta berabere kalan ve ilk devredeki Beşiktaş karşılaşmasından mağlup ayrılan sarı-kırmızılı takım, siyah-beyazlı ekiple taraftarı önünde yaptığı müsabakayı kazanarak, bu sezon ilk derbi galibiyetine ulaştı.

Galatasaray, ligde yaptığı son 16 derbide de ikinci kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı son 16 derbide 2 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup etmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen taraftarlar kutlama yaptı.

Adıyaman'daki Galatasaraylı taraftarlar Sümer Meydanı'nda toplanarak ellerinde meşalelerle kutlama yaparken bazı taraftarlar ise konvoy oluşturarak sevinç gösterinde bulundu.

Arbede yaşandı: Yenilgiye üzülen Beşiktaşlı taraftarlarla ve galibiyeti kutlayan Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kısa süreli arbede ise polisin müdahalesiyle sonlandırıldı.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0