MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cimbom'dan Passolig'e tepki!

Passolig yönetimi, yeni kart alan Galatasaray taraftarlarına 3 yıldızlı kart veriyor. Sarı-kırmızılılar ise bu duruma tepkili.
29.07.2015 14:11

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray’a gönül veren taraftarlar, yeni aldıkları Passolig kartlarında kulübün logosunu görünce şoka uğradılar. Kartlarda hala 3 yıldızlı amblem kullanılıyordu. Oysa sarı-kırmızılılar geçen sezon şampiyon olmuş ve 4. yıldızı takmaya hak kazanmıştı.

Taraftarların hem kulübü hem de Passolig’i mail yağmuruna tuttukları öğrenildi. Yönetimin tepkilere, “Bu kartlar Ünal Aysal’ın başkan olduğu dönemde çok sayıda basıldı. Bu nedenle hala onlar kullanılıyor” yanıtını verdiği ifade edildi.

HER SENE 25 TL ALINIYOR!
Ancak bu açıklama taraftarları tatmin etmedi. Sarı-kırmızılıların esas hedefinde ise Passolig vardı. Futbolseverler, “Her sene 25 TL alınıyor. Yenileme bedeli adı altında bu para toplanıyor. O zaman maliyetinin fazla olmadığı her halinden belli olan şu kartlar da yenilensin” diyor. Ayrıca sadece ilk defa Passolig alanlar değil, geçen sezondan kart sahibi olanlar da mevcut kartlarının 4 yıldızlı logo içeren yeni kartlarla değiştirilmesini istiyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0