MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5775
EURO
34.7696
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cimbom'un rakibi Bursa!

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Galatasaray, Bursaspor'u ağırlayacak. Mustafa Denizli, TT Arena'da ilk kez taraftarı karşısına çıkacak.
04.12.2015 11:24
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında yarın sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.

Ligde son yaptığı Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında 1 yenilgi, 2 beraberlik alan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin 7, ikinci Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde bulunuyor.

Ligde 15 puanla 12. sırada yer alan Bursaspor ise son üç haftada sırasıyla Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Türk Telekom Arena’da oynanacak müsabakayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Galatasaray'da üç oyuncu eksik

Galatasaray, sakatlıkları bulunan üç oyuncusundan Bursaspor maçında yararlanamayacak.

Sarı-kırmızılılarda uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop’un yanı sıra Lionel Carole ve Jason Denayer, sakatlıklarından dolayı Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

Kart ceza sınırında bulunan Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Kadir Balta, Bursaspor müsabakasında kart görmeleri durumunda 15. haftadaki Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.
 
Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından ilk iç saha maçında Bursaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. bu zorlu mücadele 4 Aralık Cuma günü saat 20.00'de LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak

Bursaspor: Mert, Advincula, Serdar Aziz, Dany, Emre Taşdemir, Hosogai, Bekir Yılmaz, Stoch, Josue, Dzsudzsak, Tomas Necid

Sorumluluk kaptanlarda

Teknik direktör Mustafa Denizli, Bursaspor maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Artık yeni bir sayfa açmak için galibiyet serisi başlatmaları gerektiğini vurgulayan Mustafa hoca, kaptanlar Selçuk ve Sneijder’e özel sorumluluk verdi. İki yıldız, takım arkadaşlarıyla da konuşup, maça motive etmeye çalışacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0