MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3666
EURO
35.0423
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DAKAR ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Dünyanın en zorlu yarışlarından biri olarak kabul edilen Dakar Rallisi'nde heyecan sona erdi.

Dünyanın en zorlu yarışlarından biri olarak kabul edilen Dakar Rallisi'nde heyecan sona erdi. 


Peru'da büyük bir rekabete sahne olan otomobil kategorisinde Nasser El-Attiyah üçüncü şampiyonluğuna ulaştı. Motosiklette Red Bull KTM takımından Toby Price zafere uzanırken, kamyonda Kamaz sürücüsü Eduard Nikolaev zirveyi kimseye kaptırmadı. ATV kategorisinde ise Nicolas Cavigliasso rahat bir şekilde şampiyonluğunu ilan etti. 


Peru'da gerçekleştirilen 41'inci Dakar Rallisi'nde şampiyonlar belli oldu. Rallinin 10'uncu ve son etabını otomobil kategorisinde X-Raid MINI JCW takımından Carlos Sainz'ın kazanmasına karşın rallinin genelinde daha iyi bir performans sergileyen Nasser El-Attiyah, toplamda 34 saat 38 dakika 14 saniyelik süresiyle şampiyonluğunu ilan etti. 48 yaşındaki Katarlı pilot, 2011 ve 2015'in ardından üçüncü zaferine ulaştı. Dakar Rallisi'nde otomobil kategorisini Nani Roma ikinci, Sebastien Loeb üçüncü sırada bitirdi. 


MOTOSİKLETE RED BULL KTM İMZASI


Motosiklet kategorisinde Red Bull KTM takımından Toby Price, 1 saat 14 dakika 1 saniyelik zamanıyla son etabı da birinci tamamlayarak şampiyon oldu. 33 saat 57 dakika 16 saniyelik toplam süresiyle zafere uzanan Avustralyalı pilot, 2016'nın ardından Dakar'da ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Motosiklette Avusturyalı Matthias Walkner ikinci, Büyük Britanyalı Sam Sunderland da üçüncü oldu. 


NIKOLAEV VE KAMAZ SERİYE BAĞLADI


Kamyon kategorisinde ise 34 yaşındaki Rus pilot Eduard Nikolaev Kamaz ile birlikte üst üste üçüncü toplamda ise dördüncü kez Dakar'da zirveyi kimseye kaptırmadı. ATV'de Nicolas Cavigliasso, SxS'te ise Francisco Lopez Contardo şampiyonluğa ulaştı.


Kaynak: DHA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0