MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demba Ba reddetti, Gökhan belirsiz

Beşiktaş'n iki yıldız oyuncusu Gökhan Töre ve Demba Ba için teklifler geliyor. Demba Ba Katar'dan gelen teklifi reddetti. Gökhan Töre için ise Atletico Madrid takipte.
17.06.2015 10:02
Beşiktaş’ta çarpıcı transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yönetim, Demba Ba ve Gökhan Töre’nin satışı için menajerlere yetki verdi.

Dubai takımı Al Ahli, Demba Ba için 14 milyon euro değerinde bir teklifte bulundu, Beşiktaş kabul etti. Ancak Senegalli golcü Al Ahli’yi reddetti. Alacağı para yüksek olsa bile Senegalli oyuncu, Katar ve Dubai gibi yerlerde futbol oynamayı henüz düşünmüyor. Avrupa liglerinden de Siyah-Beyazlı takımdan aldığı oranda parasal teklif gelmiyor.

Gökhan'a Atletico kancası

Demba Ba için çalışmalar sürerken, Gökhan Töre için de somut gelişmenin ay sonunda yaşanması bekleniyor. Atletico Madrid bu futbolcuyla ilgileniyor ama Madrid takımının önceliği forvet transferi. Carlos Tevez'le ilgilenen Atletico, forvet ile ilgili çalışmaları tamamladıktan sonra Gökhan Töre transferi için müzakerelere başlayacak. Gökhan'a İngiltere ve İtalya'dan da ilgi gösteren takımlar var. Gökhan Töre, zaman zaman futbol dışı olaylarıyla da gündeme gelmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0