MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3328
EURO
35.1462
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dembele'de sona doğru

Galatasaray’da futbolu yöneten iki isim; Fulham’la sözleşmesi sona eren Moussa Dembele’nin transferi için önceki gün Londra’ya gitmişti. Görüşmelerden olumlu sonuç çıktığı ve tarafların imza aşamasına geldiği öğrenildi. Fransız santrfor, yaz döneminin ilk
08.06.2016 12:27
Cim Bom’da transfer harekâtı hız kazandı... 

1 Temmuz’a kadar tüm takviyeleri tamamlamayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar’da, futbol şubesinin başına geçen Alp Yalman ile futbol direktörü Cenk Ergün, önceki gün Londra’ya geçmişti. İkilinin hedefinde, Fulham’la sözleşmesi sona eren Moussa Dembele vardı. Fransız futbolcunun menaceriyle bir araya gelen Yalman ve Ergün’ün, son derece olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği ve tarafların anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. 

19 yaşındaki Dembele, Fransa Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde sergilediği futbolla da dikkat çekiyordu. İngiltere’de 2. lig olarak kabul edilen Championship’te bu sezon 43 maça çıkıp 15 kez fileleri havalandıran Mali asıllı oyuncu, futbola PSG’nin altyapısında başlamıştı.

Adını Avrupa’ya duyuracak

Moussa Dembele, golcülüğünün yanı sıra asistçi kimliğiyle de öne çıkıyor. Otoriteler, bitirici vuruşlarını geliştirmesi durumunda, genç forvetin birkaç yıl içinde Avrupa futbolunda adını duyurabileceğini belirtiyor. Fulham bu yüzden oyuncusunu kaptırmamanın hesapları içinde. Buna karşın Dembele, potansiyeli daha yüksek bir kulübün formasını giyerek hem Fransa Milli Takımı’na yükselmek hem de daha fazla para kazanmak istiyor. 

Operasyon devam ediyor...

Bu arada Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisinin, transfer operasyonunda hız kesmeyeceği ve Dembele’den sonra birkaç futbolcu için daha temas kuracağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın hedefi, gelecek vaat eden, ama aynı zamanda ilk 11’de yer bulabilecek maliyeti uygun oyuncular bulabilmek. Bu çalışma da, scout ekibinin raporu ve menacerlerden gelen öneriler doğrultusunda gerçekleşiyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0