MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEMİRAL , İTALYA DEVİ JUVEYE DOGRU

İtalyan devi Juventus, Sassuolo'da forma giyen milli yıldız Merih Demiral'ın transferi için anlaşma sağladığı iddia edildi.
Sezon ortasında Alanyaspor’dan Sassuolo’ya transfer olan Merih Demiral’ın Juventus’a transferi için artık sadece resmi imzalar kaldığı iddia edildi.

Juventus yönetimi, Sassuolo ile yaptığı görüşmelerde 15 milyon euro bonservis bedeli üzerinden büyük ölçüde anlaşma sağladı. Merih Demiral’ın da Juventus ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

7 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ

Fenerbahçe’nin altyapısından çıkarak Sporting’e bedelsiz transfer olan Merih Demiral son iki senede kariyer basamaklarını çok hızlı tırmanırken; Alanyaspor’daki büyüleyici performansı sonrası A Milli takıma kadar yükselmişti. Serie A’da Sassuolo formasıyla da hiç yabancılık çekmeyen Merih’in Juventus tarafından da uzun süredir yakından izleniyordu

Sassuolo’nun transferi için 7 milyon euro ödediği Merih Demiral için 20 milyon euro seviyesinde bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. Sassuolo formasıyla 13 maça çıkan 21 yaşındaki futbolcu, 2 de gol atma başarısı gösterdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0