MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3157
EURO
35.0355
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demirören'in, Adalı'ya Tekke isyanı

Başkan hemen telefona sarılarak, Serdal Adalı'yı aradı ve "Sorun neyse bir an önce çözün" talimatı verdi.
29.11.2010 13:16

Maçı stattan takip eden Yıldırım Demirören, Fatih Tekke'nin 18 kişilik kadroya alınmadığını öğrenince oldukça sinirlendi. Başkan hemen telefona sarılarak, Serdal Adalı'yı aradı ve "Sorun neyse bir an önce çözün" talimatı verdi.

Takımda onca sakat olmasına rağmen inatla Fatih Tekke'yi kadroya almayan Schuster, derbide de bu tutumunu değiştirmedi. Alman teknik adam, Bobo ve Nihat'ın sakatlığında forvet hattında sıkıntı çekmesine rağmen Fatih'i kullanmayı düşünmedi. Schuster'in, bu kararı, Yıldırım Demirören'i adeta küplere bindirdi.

Durumu öğrenir öğrenmez telefonla Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'yı arayan Demirören, "Fatih'in kadroya alınmadığı doğru mu?" diye sordu.

Adalı ise konu hakkında, "Schuster'in tutumu böyle" diyerek yorum yapmaktan kaçındı.

Bunun üzerine Demirören, "Bu sorun artık takıma zarar vermeye başladı. Bir an önce bunu çözüme kavuşturun" talimatı verdi ve tepkisini ilk ağızdan dile getirdi.

Tesisleri terk etti

Bu arada sabah yapılan son antrenmanın ardından maç kadrosuna alınmadığını öğrenen Fatih Tekke büyük bir şaşkınlık yaşadı. Tecrübeli forvet, sinirli bir şekilde tesislerden ayrılarak, takım halinde yenecek olan yemeğe de katılmadı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0