MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4272
EURO
34.7006
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Deniz Çoban hakemliği bıraktı!

Pazartesi günü oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçında hatalı maç yönettiği gerekçesiyle yayıncı kuruluşun canlı yayınında Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan özür dileyen Deniz Çoban, hakemliği bıraktığını açıkladı.
30.09.2015 17:34
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının hakemi Deniz Çoban hakemliği bıraktığını gözyaşlarıyla açıkladı. Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından canlı yayında verdiği hatalı kararlar nedeniyle Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay ve iki takımdan özür dileyen hakem Deniz Çoban kararını basın toplantısıyla açıkladı. 

Çoban Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-1 sona eren Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçında Rizespor'a 2 kırmızı kart çıkartmış ve maçın son dakikalarında ise Kasımpaşa aleyhine penaltı kararı vermişti. 

Deniz Çoban'ın Konya Spor Yazarları Derneği'nde düzenlenen basın toplantısındaki açıklamaları şöyle:


Bir maç yönettim her hakemin yapabileceği hatalar yaptım. Ne bir terbiyisezlik ne de kaba bir davranış gösterdim. Soyunma odasına girdim verdiğim kritik kararlar olduğunu biliyorum ama inananarak verdiğim kararlardı. Maçla ilgili bir mesaja gelmiş olumlu ya da olumsuz. Rıza hocam soyunma odasına geldi. Kendisini çok severim. Müsade isitiyorum girebilirim dedi. Tebrik ederim çok güzel bir maç yönettin dedi. Kesinlikle farklı bir amaçla söylemiyorm. Ama penaltıyı gördüm kemisni

telefondan izledim. Üzerimi değiştirdim rıza hocanın yanına gidip onunla konuşmak istedim. Kasımpaşa soyunma odasına girdim. Bütün futbolcuların kafası önde, hakem gelmiş, takımın 3 puanı gitmiş, gayet saygılı buyrun hocam bişey mi istediniz dediler. Rıza hocaya götüreyim dedi. Beni bir koridora götürdü. Rıza hoca röportaj vririyormuş, Vicdanım, hislerim 

Orada söyledim bütün sözleri, inanarak, kalben, vicdanımın sesini dinleyerek, Hata yaptığımı üzerine basa basa söyledim. Vicdanımın sesini durduramadım. Benim niyetim Rıza hocayla konuşmak, dostluğumuza binayen onunla birşeyler paylaşmaktı. Ama bir güç beni oraya götürdü. Vicdanımın gücünü durduramadım. O açıklamaları yaptığım andan itibaren de benim için hakemlik bitmişti.Yıllarca bana emek vermiş kahrımı çekmiş aileme karşı çok büyük saygısızlık olacak, onların gürüşlerini almadan, onlara danışmadan o kararı açıklayamazdım, kimseyle konuşmadım, ne bir yöneticimle, ne bir arkadaşımla ne de bir dostumla. Sadece yanımda havalimanına gidene kadar gözlemci vardı ve beraber görev yaptığım arkadaşlarım. Çok sevdiğim gazeteci bir abim ısrarla beni aradı. Bir dost gibi beni aradı, bir dost gibi duygularımı anlattım. 

Hakemliği bırakma kararı şimdi açıklıyorum. Sayın Yıldırım Demirören telefon açtı, müsadinizi istedim, Böyle bir karar verdim, hakkınızı helale edin, Sisizn gibi bir insanı tanımaktan çok mutlu oldum. Bu kararı almamda hiç ama hiçbir kimsenin yönlendirmesi ve katkısı olmamıştır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0