MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Derbi öncesi taraftarlara uyarı

G.Saray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.
26.11.2010 04:26

Süper Lig'de 28 Kasım Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

İstanbul Valiliği'nde vali yardımcısı Feyzullah Özcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya iki kulüpten yönetici düzeyinde katılım olmazken, stat görevlileri, güvenlikle ilgili yetkililer toplantıda yer aldı.

Daha önceki toplantıların ardından yapılan açıklamaların aksine, bugünkü toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı ve bilgiler yazılı olarak verildi.

Toplantı sonrası alınan kararlara göre konuk Beşiktaş'ı desteklemek üzere stada gelecek taraftarlara bin 160 adet bilet ayrıldı. Biletlerin gişelerden satılmayacağı ve Biletix'te internet üzerinden satışı gerçekleştirileceği bildirildi.

Maç günü gerekli tedbirlerin saat 15.00'ten itibaren alınacağı ve stat giriş kapılarının da saat 16.00'dan itibaren açılacağı açıklandı.

Karşılaşmada bin 716 emniyet personeli ile 850 özel güvenlik personeli görev alacak. Bunun yanında 16 polis kamerası ve 92 stat kamerası olmak üzere toplam 108 kamera ile tespit çalışmaları yapılacak.

Bu arada daha önce GS Bonus Kart sahiplerine öncelikli olarak satılan biletlerin kalması halinde Bugün saat 11.00'den itibaren satışa başlanacağı bildirildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0