MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3553
EURO
34.9392
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Derbiye van Persie damgası!

Pereira'nın yedek kulübesinde oturttuğu Hollandalı, kendisine el uzatan hocasına soğuk bir şekilde karşılık verirken, oyuna girdikten sadece 4 dakika sonra gol atmayı başardı, bir topu ise yan direkten döndü.
28.09.2015 09:14
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiye damgasını vuran isimlerden biri de Robin van Persie'ydi. Kadrolar açıklandığında Hollandalı yıldızın yedek kulübesinde olduğunu görenler şaşırırken, maç öncesi ilginç bir an yaşandı. Teknik patron Pereira, sahaya çıktıktan sonra kulübedeki oyuncuların elini tek tek sıkarken, sıra Persie'ye geldiğinde, tecrübeli futbolcu bir an için duraksadı ve somurtarak, biraz da zoraki yapıyormuş gibi elini uzattı.

Bu kare, Fenerbahçeli taraftarları tedirgin ederken, Pereira öğrencisini 61. dakikada Fernandao'nun yerine sahaya sürdü. Tecrübeli futbolcu da, oyuna girdikten sadece 4 dakika sonra şık bir gol atarak, Fenerbahçe adına skora dengeyi getiren isim oldu.

Maçın kırılma anı

Van Persie'nin 80. dakikada kaçırdığı pozisyon ise kırılma anlarından biriydi. Ceza sahasına sağ çaprazdan giren Hollandalı'nın vuruşu direkten döndü, yine Persie'ye çarpan top bu kez dışarı çıktı ve Fenerbahçe için çok önemli bir fırsat kaçmış oldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0