MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Drogba'nın bu sözleri çok konuşulur!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, Kopenhag karşılaşmasının ardından çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Drogba "maça iyi hazırlanmadık" itirafında bulundu.
07.11.2013 12:10

Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 85. maçını Kopenhag’a karşı oynayan Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba karşılaşmadan sonra çok konuşulacak ifadeler kullandı. Drogba maçtan sonra iyi hazırlanmadıklarını itiraf etti.

Maçtan sonra Danimarka basınının sorularını yanıtlayan Fildişi Sahilli yıldız, Kopenhag ile oynadıkları rövanşa iyi hazırlanmadıklarını söyledi. İstanbul’daki maçı iyi bir oyunla 3-1 kazandıklarını hatırlatan Drogba, “Kopenhag’ın intikam duygusuyla oyuna asılacağını biliyorduk. Ancak maça yeterince iyi hazırlanmadık. Sanırım Kopenhag’ı biraz hafife aldık” dedi.

Drogba’nın açıklamalarına geniş yer veren BT gazetesi, 35 yaşındaki oyuncunun yenilgi nedeniyle kızgın olduğuna dikkat çekti.

"KHAG'IN İLK MAÇTAN SONRA..."
Sarı-kırmızılı oyuncu, “Üzücü bir sonuç oldu. Çok şansımız vardı ve gol atma konusunda şansız olduğumuzu düşünüyorum. Fakat Kopenhag iyi oynadı. Galibiyeti istediler ve erken bir gol atarak maçın sonuna kadar skoru korumayı başardılar. İki şans buldular birini gol yaptılar. Bizim maça odaklanmamız iyi değildi. Kopenhag’ın ilk maçtan çok farklı oynayacağını bilmeliydik. Böyle maçlara çok daha iyi hazırlanmamız lazım” diye konuştu.

REAL MADRİD'DEN PUAN İSTİYOR
Real Madrid ve Juventus’la oynayacakları maçları da değerlendiren Drogba, “İspanya’dan puanla dönmek istiyoruz. Ardından Juventus’u yenerek gruptan çıkmaya çalışacağız. Real’e 6-1 yenildiğimiz maçtan sonra herkes Galatasaray’ın turnuva dışında kaldığını düşünüyordu ama iddiamızı sürdürüyoruz. Grupta her şey kendi elimizde” yorumunu yaptı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0