MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde

Çeşitli ülkelerden 22 takım ve 176 profesyonel bisikletçinin katıldığı bisiklet turu, Eurosport ve TRT’dan canlı yayımlanıyor.
26.04.2011 15:33

47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Türkiye’nin güzelliklerini bir kez daha dünyanın gözünün önüne getiriyor. Çeşitli ülkelerden 22 takım ve 176 profesyonel bisikletçinin katıldığı bisiklet turu, Eurosport ve TRT’dan canlı yayımlanıyor.

Tur sayesinde Türkiye’nin doğal güzellikleri, dünyada yaklaşık 1 milyar kişiye televizyonlar aracılığıyla ulaştırılıyor.


Dünyanın gözü bir kez daha Türkiye’nin üzerinde…


Bu sene 47'ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu sayesinde, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzellikleri milyonlarca kişiye tanıtılıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 22 takım ve 176 profesyonel bisikletçinin katıldığı bisiklet turunda sporcular bin 387 kilometrelik yarışta birincilik için ter döküyor.
Avrupa'dan, Asya'ya ''Kıtalararası ilk etaplı bisiklet turu'' olarak kurgulanan bisiklet turu, dünyada ilk kez kıtaları birbirine bağlayan bir organizasyon olma özelliği taşıyor.

TURİZM CENNETLERİ DÜNYAYA TANITILIYOR


Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünyaya tanıtan turun rotasına bu yıl Tekirova, Manavgat ve Side de dahil edildi. Eurosport ve TRT her gün iki saat, bu mücadeleyi Türkiye ile aynı zamanda dünyaya yayımlıyor.


47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Kuşadası-Bodrum etabında Bodrum'un tarihi ve doğal güzellikleri dünyaya tanıtıldı. Dünyaca ünlü Bodrum Kalesi ve Antik Tiyatro hava çekimleriyle milyonlarca kişiye gösterildi. Masmavi denizi ve yemyeşil ormanlarıyla izleyicilere tanıtılan Bodrum'un, marinalarının havadan çekimleriyle görsel bir şölen sunuldu. Turun bugün gerçekleştirilecek Bodrum-Marmaris etabı da Eurosport ve TRT tarafından milyonlarca kişiye ulaştırılacak.

TUR 2011'İN KALAN ETAPLARI

47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun kalan etapları ve bu etaplarda yapılacak yarışların tarihi şöyle:
Etap Tarih Yer
3. 26 Nisan Bodrum-Marmaris
4. 27 Nisan Marmaris-Pamukkale
5. 28 Nisan Denizli-Fethiye
6. 29 Nisan Fethiye-Finike
7. 30 Nisan Tekirova-Manavgat
8. 1 Mayıs Side-Alanya
KATILAN TAKIMLAR
Tur 2011'de yer alan 22 takım şöyle:Team Garmin-Cervelo (ABD), Omega Pharma-Lotto (Belçika), Lampre-ISD (İtalya), Liquigas-Cannondale (İtalya), Saxo Bank SunGard (DEN), Pro Team Astana (Kazakistan), Cofidis, Le Credit en Ligne (Fransa), FDJ (Fransa), Colnago-CSF Inox (İrlanda), Androni Giocattoli (İtalya), Veranda's Willems-Accent (Belçika), Farnese Vini-Neri Sottoli (İngiltere), Team Netapp (Almanya), Team SpiderTech Powered By C10 (Kanada), De Rosa-Ceramica Flamina (İrlanda), Caja Rural (İspanya), Skill Shimano (Hollanda), Team Type 1 (ABD), Colombia Es Pasion-Cafe De Colombia (Kolombiya), Andalucia Caja Granada (İspanya), Manisaspor Bisiklet Takımı (Türkiye), Konya Torku Şekerspor-Vivelo (Türkiye)

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0