MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5828
EURO
34.8268
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eczacı'nın rakibi MC-Carnaghi

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 4. maçında yarın İstanbul'da, İtalya temsilcisi MC-Carnaghi ile karşılaşacak.
21.12.2011 15:23

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 4. maçında yarın İstanbul'da, İtalya temsilcisi MC-Carnaghi ile karşılaşacak.

Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Bulgaristan’dan Krassimir Todorov ile Rusya’dan Andrey Zenovich hakem ikilisinin yöneteceği maç, TRT HD’den canlı yayımlanacak.

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Lorenzo Micelli, yaptığı açıklamada, gruplarında 2 galibiyeti, 1 mağlubiyetleri bulunduğunu belirterek, zorlu maçlar yaptıklarını dile getirdi. İtalya ekibini geçen hafta deplasmanda 3-2 yendiklerini de hatırlatan Micelli, şunları kaydetti:
"Geçen hafta İtalya’da, çekişmeli geçen bir maçtan sonra galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Rakibimiz MC-Carnaghi, güçlü ve iyi bir takım. Onlar da bizim gibi mücadeleyi sonuna kadar sürdürdü ve İstanbul’daki maçın da aynı çekişmeye sahne olacağını düşünüyorum. Evimizde olmanın avantajını iyi kullanmak ve yine iyi bir oyun sergileyip, kazanmak istiyoruz."


www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0